Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar

Música

Altafulla celebra els 30 anys del Festival Internacional de Música amb més concerts

dimarts 01 d'agost de 2017 Circ de la Cultura

Altafulla ja es prepara per una altra cita artística després de tancar el cicle 'Escena Altafulla' amb un èxit rotund d'assistència.

La Plaça de l'Església d’Altafulla esdevindrà un any més l’escenari que acollirà del 3 al 26 d'agost el 30è Festival Internacional de Música d’Altafulla, que organitza la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona i el Consell Comarcal del Tarragonès. 

Moana Quartet, quartet de cordes

El festival combina la interpretació de la veu, els concerts de música i cambra, i les actuacions de dansa clàssica. ​ 
En cas de pluja, els concerts es traslladaran a l’interior de l’Església de Sant Martí.

Per celebrar els 30 anys, l’organització amplia el festival a set concerts –fins ara se’n programaven sis- i incorpora a la direcció artística, al costat del prestigiós flautista Claudi Arimany, al mestre Albert Sardà, compositor i catedràtic d’Història de la Música i Estètica del Conservatori Superior de Música de Barcelona.

La regidora de Cultura, Montse Castellarnau, ha remarcat precisament la trajectòria d’aquests 30 anys de festival, i ha recordat que enguany s’amplia a set els concerts que s’oferiran amb “un ampli repertori de gèneres i estils diferents a altres edicions”. I ha afegit: “Altafulla sempre ha tingut la voluntat de ser un referent en la qualitat de la seva programació cultural i mostra d’això són aquests 30 anys”. Per la seva banda, Claudi Arimany ha subratllat un cop més que, més enllà de les interpretacions artístiques, Altafulla disposa d’un escenari “immillorable” com és la plaça de l’Església on l’acústica és “excel·lent”.


Entrades:
Entrada un concert, 15€; Pack 4 concerts, 49€; Abonament festival, 65€.
Els titulars del Carnet Jove de la Generalitat gaudiran d’un 50% de descompte.

Oficina de Turisme d’Altafulla (plaça dels Vents)
www.fimaltafulla.cat
Tòtems Infotactile a plaça del Pou i plaça dels Vents
Nits de concert a partir de les 21h a la plaça de l’Església
www.tarracoticket.cat
 

 

Publicat per Circ de la Cultura el dimarts 01 d'agost de 2017 a les 17:27:00 h.