circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Dimecres 26 de juny: Els Cossos

11.00 h,
al GAUDÍ CENTRE,
Activitat «Un drac de trencadís», adreçada a infants que aprendran l’art del trencadís ideat per Antoni Gaudí.
Edat recomanada: de 6 a 12 anys, amb l’acompanyament d’un adult.
Activitat gratuïta amb reserva prèvia d’entrades a https://ticket.reusturisme.cat.
Activitat inclosa dins el programa de Portes Obertes al Gaudí Centre.

13.00 h,
a LA PALMA,
Concert vermut amb Betzuca. Tal com feien els músics d’abans, les dues integrants de Betzuca, Núria Lozano i Carol Durán, porten la música i la festa dins les fundes dels seus instruments: un acordió diatònic i un violí. Una formació de butxaca que les ha portat a recórrer tota la geografia catalana. A Reus actuaran acompanyades del Marcel Casellas al contrabaix i Joan López a la bateria i les percussions, una base rítmica de luxe. A partir del repertori i la sonoritat dels músics que havien fet ballar als pobles dels Pirineus, viatjarem a altres cultures del món que també s’han deixat captivar per la bona compenetració tímbrica d’aquests instruments i ens endinsarem en el món del cuplets dels anys 20!

18.30 h,
al PARC DE MAS IGLESIAS,
Espectacle familiar Les vacances de Madame Roulotte, de la Cia. La Bleda. Comencen les vacances. Arriba al lloc que creu que serà perfecte per passar uns dies de relaxació. Allà té una gran sorpresa: gent que l’espera i vol passar amb ella aquesta estona. El bon humor es respirarà per tot arreu. Els ocells, les flors, els arbres, la gent, tot exhala una gran felicitat. Però no tot serà perfecte…, segur que aquestes vacances seran un veritable record per sempre més.

18.30 h,
al GAUDÍ CENTRE,
Taller de pintura «Decora la teva rajola fent servir la trepa. T’hi animes?». En aquest taller de pintura es podrà conèixer la tècnica de la ceràmica en trepa a partir d’un dels motius presents en diferents edificis modernistes de la ciutat.
Durada: 90 min. Taller per a públic familiar, edat recomanada, infants de 6 a 12 anys, amb l’acompanyament d’un adult.
Activitat gratuïta amb reserva prèvia d’entrades a https://ticket.reustusime.cat.
Activitat inclosa dins el programa de Portes Obertes al Gaudí Centre. 

18.30 h,
a la SALA ANNEXA de la BIBLIOTECA XAVIER AMORÓS,
Club A, Musclos per sopar, de Birgit Vanderbeke.

19.00 h,
a la PLAÇA DE PRIM,
Ballada de sardanes amb la Cobla Reus Jove. Organitza: Colla Sardanista Rosa de Reus.

19.00 h,
A LA BIBLIOTECA XAVIER AMORÓS,
Inici del Joc de Lectura i dels Contes d’Estiu amb l’espectacle Salvat Papasseit i els nens de la meva escala, a a càrrec de la companyia Bambadaboom i l’Associació Cultural Hola Creador.

19.00 h,
al MUSEU D’ARQUEOLOGIA SALVADOR VILASECA, Inauguració de l’exposició «Bombers, 40 anys».

19.30 h,
a la PLAÇA DEL MERCADAL,
Els Cóssos, 15è torneig de jocs tradicionals entre equips dels elements festius de la ciutat. Els jocs que formaran part de la competició són les bitlles, les curses, les carreres de cintes i el pal ensabonat. D’aquesta manera, Reus recupera les curses o cóssos, un dels actes més característics que havia tingut la Festa Major de Sant Pere durant el segle xix.

21.00 h,
a LA PALMA,
Varietées de Sant Pericu. Bravium Teatre ens ofereix i coordina un espectacle amb diferents exhibicions de música, dansa, teatre, màgia, humor, etc., que es barregen en actuacions sorprenents i esbojarrades. Espai amb capacitat limitada. Amb la col·laboració de DOP Siurana.

22.30 h,
a la PLAÇA D’ANTON BORRELL,
Humor, ball, màgia i música amb La Revista Burlesque. Xou de revista que mescla el burlesque –amb la gran Maica, que interpreta diferents personatges amb la participació del públic–, la màgia del Mag Lluc –que amb el seu carisma i la seva elegància transporta el públic a un món màgic– i l’humor marca de la casa amb el Tribut al Geni (Eugenio).

22.30 h,
a la PLAÇA DEL MERCADAL,
Concert a càrrec de la Banda de Fer l’Índiu i la Banda Simfònica de Reus, com a preàmbul de La Nit de Fer l’Índiu.

23.30 h,
des de l’AJUNTAMENT,
Inici de la cercavila de La Nit de Fer l’Índiu. L’Àliga i els gegants Indis pujaran en cercavila fins al Campanaret per recollir l’element convidat d’enguany, els gegants Negres, amb motiu del seu 35è aniversari. Recorregut: plaça del Mercadal, carrer de Monterols, plaça de Prim, carrer de Llovera, Campanaret, carrer de Llovera, plaça de Prim, carrer de Monterols i plaça del Mercadal. Organitza: Comissió de la Nit de Fer l’Índiu (Colla Gegantera de Reus i Col·lectiu Reusenc d’Activitats Culturals). A continuació, a la PLAÇA DEL MERCADAL, per acabar la Nit de Fer l’Índiu, ball ambCoi Els Montgrons. Les millors versions de cançons populars i tradicionals catalanes i temes de taverna, ofertes per una banda d’instruments acústics amb una secció de vents a la catalana, amb gralla, tenora i saxo baix. 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance