circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

'Game Over', d'Alba Sotorra

www.tarragona.cat

Djalal Banchs (25 anys - Santa Coloma de Farners), sota el pseudònim de LordSex, està considerat com un dels millors especialistes en AirtSoft, un joc de guerra basat en la simulació militar. Djalal s'allista a l'exèrcit espanyol amb la idea de convertir la seva passió pel Airsoft en realitat. Destinat a l'Afganistan pels seus excel·lents coneixements en armes i estratègia, descobreix que la guerra "real" poc té a veure amb el seu món de ficció trepidant. Djalal literalment "s'avorreix" al front. Però la seva tornada a casa el porta a enfrontar-se a una altra guerra. Una dura guerra familiar causada per la crisi econòmica. Només quan s'adoni que la realitat no és com a les pel·lícules, serà capaç de madurar. Game over.

ALBA SOTORRA és una creadora local de gran implicació amb el REC (va formar part de l'equip de selecció de curts el 2006), que des de la seves primeres obres sempre ha provat d'anar més enllà de les seves fronteres. Mirades Desvelades (2008) es fa amb el Premi Autors de Tarragona, i visita múltiples festivals a més de ser presentat a centres com el CCCB. Alba va ser una de les primeres participants a l'espai per a pel·lícules en postproducció "Primer Test" del REC (2014), amb el seu primer llargmetratge Game Over (2015), que posteriorment s'estrena al festival de Málaga i al festival de Karlovy Vary, com a inici d'una llarga carrera internacional. Ara, el presentem acompanyant-lo en la seva estrena comercial a tot l'estat.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance