circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

La primera versió en català de 'Somriures i llàgrimes' arriba al Morell

La companyia M&M, creada pel músic Juli Rodríguez i l'actriu-cantant Maria Torras, neix amb la vocació de crear muntatges professionals dels grans musicals que tothom coneix, en petit i mitjà format i en català. Tots dos fundadors tenen molta experiència tant en el món de l’espectacle - han produït altres musicals de renom com “Els miserables”, “Grease”, “Mamma Mia!”, “Rent”, “Chicago” i “Oliver” - com en el camp pedagògic.

El repte de la companyia és poder mostrar que amb  fórmules menys espectaculars que altres però sense desmerèixer la qualitat i dignitat de les obres, també es poden assolir resultats òptims i ben atractius de segons quins musicals de gran format, vinguts sobretot, de Broadway o Londres.

La llarga trajectòria professional dels seus directors i el seu coneixement i passió pel gènere han fet d’aquesta adaptació de “THE SOUND OF MUSIC” un èxit de taquilla i de crítica. 

“SOMRIURES I LLÀGRIMES” va ser pre-estrenat al Teatre Victòria de Barcelona el 13 de juliol de 2014, i va fer temporada al Teatre Gaudí Barcelona el desembre de 2014 i gener de 2015, prorrogant-se en dues ocasions i mantenint-se en cartellera fins al 22 de març de 2015, degut a l’èxit d'acollida. Es va penjar el cartell de "entrades esgotades" en diverses ocasions, aconseguint una valoració del portal de venda d'entrades "atrapalo.com" (entre els espectadors que van comprar l'entrada en aquest portal) de 9.1 sobre 10, sent dels espectacles millor valorats pels espectadors a Barcelona.

Com es ben sabut, es tracta d’un musical emblemàtic, dirigit a un públic familiar de totes les edats que fa somriure els més petits amb melodies tan conegudes com “Do-re-mi” o “My favourite things” i fa emocionar tant a grans com a no tan grans, amb una història que té un rerefons polític i dramàtic.

En aquesta primera  versió en català del conegut musical "The Sound of Music", els papers protagonistes són interpretats per coneguts actors de l'escena del teatre musical a Catalunya (Albert Muntanyola, Xavier Ribera-Vall, Maria Torras, Marta Torras, Enric Cusí i Dani Claramunt), acompanyats per un repartiment amb set nens, un cor i una orquestra de 6 músics.

Un espectacle ple de música, coreografies, molts somriures i alguna llàgrima, amb més de 20 actors que representen una versió sincera i emocionant d’aquest musical que segur que ha marcat a moltes persones al llarg dels anys.

  • Teatre-Auditori El Morell

    C/ La Coma, 2

    El Morell

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance