circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

"Rockvolució Empresarial: lliçons del món de la música per a directius i emprenedors"

El proper dilluns 16 de novembre Salou enceta el cicle de conferències relacionades amb el Centre d’Emprenedoria i coneixement. L’encarregat d’iniciar la programació serà el conferenciant Salva López, un professor de màrqueting d’ESADE Business School, a més d’empresari, assessor d’empreses i músic. El proper dilluns, a partir de les 8 del vespre, a la sala Europa del TAS explicarà la seva particular visió de com dur a terme una revolució empresarial a través de la xerrada que porta per títol “Rockvolució Empresarial: lliçons del món de la música per a directius i emprenedors”.

López és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials, amb dos postgraus en màrqueting per AEDEMO i ESADE Business & Law School. Conferenciant des de 2009 expert en empresa i desenvolupament personal, ha compartit cartell amb exministres, líders empresarials, estrelles de la televisió i personalitats del món acadèmic com Philip Kotler.

Imparteix classes de màrqueting i creativitat en diverses escoles de negocis, així com tallers de creativitat i desprogramació per ajudar els professionals a pensar d'una manera diferent i trobar noves solucions als seus problemes. Publica freqüentment en diversos mitjans, principalment empresarials, i ha estat notícia a la premsa internacional (USA Business Week, The Times of India, Financial Times Europe, etc) a causa del seu missatge disruptiu i renovador.

És músic multi-instrumentista (guitarres elèctrica i acústica, bateria, piano i veu), membre de diverses bandes de rock al llarg dels anys i autor d'un disc en solitari que pot escoltar en diferents plataformes com Spotify i iTunes. La unió dels mons de l'empresa i la música és el seu leitmotiv, reflectit en el seu llibre ROCKvolución Empresarial: lliçons del món de la música per a directius i emprenedors (Empresa Activa, 2011).

L’entrada a la conferència es gratuïta

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance