circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Concert de RÀDIO CARBÓ

www.reus.cat

"HISTÒRIES DE MICROONES"

Cada cançó és una petita història, fins i tot com una petita novel?la on s'hi descobreixen personatges amb vides com la de qualsevol, i d'altres que ens mostren moments extraordinaris.

D'alguna manera és com passejar pel casc antic d'una ciutat i anar descobrint com s'entrellacen les vides dels que hi han viscut sempre, dels que fa poc que hi són, dels que fugen d'altres llocs o dels que van buscant el seu encant?

Ràdio Carbó va presentar el seu primer disc "Històries de Microones" (PICAP 2014) el dia de St Jordi del 2014 al Centre d'Arts Santa Mònica i l'està girant durant aquest 2015.

Es tracta d'una proposta amb una sonoritat que barreja instruments acústics, instruments de joguina i instruments "vintage".

Ells són Ràdio Carbó i el nom no és casual. La primera paraula que dóna nom al grup, "Ràdio", és "perquè expliquem històries. Fem cançons basades al 100% amb histories reals. Poc o molt, cada cançó és una història en si mateixa. I és verídica perquè ens ha passat a nosaltres, a algú del nostre entorn o ho hem pogut observar". I, després, "Carbó és perquè tot i que siguin verídiques les hem anat embrutant a la nostra manera. Hem arribat a altres coses que no són exactament la història real. Aquesta paraula és per dir que expliquem histories però que les hem passat pel nostre filtre, les embrutem d'alguna manera però no gaire que es puguin netejar una mica per fora i, d'aquesta manera, es pugui veure la història real. La metàfora del carbó és això, una cosa que embruta però que no impedeix que es pugui netejar i veure la veritat de la historia que hi ha a sota". El nom del grup i el seu significat, doncs, ja és tota una declaració d'intencions.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance