circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Tallers de mones per als més petits a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Amb motiu de la celebració de la Setmana Santa, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat uns tallers de mones per als més petits per al proper dilluns 21 de març. A l’Hospitalet, amb la col·laboració del Grup de Dones Blanca d’Anjou, l’AMPA Llastres i el forn de pa Desumvila;  i a Vandellòs, amb la col·laboració de l’AMPA Vall de llorers i la Fleca SADO.

A tots dos pobles, els nens i nenes de fins a 12 anys que hi participin tindran l’oportunitat de preparar el seu pastís de Pasqua, amb la recepta tradicional. En el cas de Vandellòs, a la Plaça Catalunya, a partir de les 10.30 h; i en el cas de l’Hospitalet de l’Infant, també a la Plaça Catalunya, a partir de les 17.30 hores.

Els infants interessats a participar en el taller de mones de Vandellòs, s’hi han d’inscriure a Ca la Torre. L’horari d’inscripció és del dimarts 15 de març al divendres 18 de març, de 16 a 20 hores; i el dissabte 19 de març, de les 10 a les 13 hores.

Per prendre part en el taller de mones de l’Hospitalet, no cal inscripció prèvia. Allò que sí que han de fer els participants és portar el mateix dia: 2 ous durs, una safata i un tovalló per cobrir la mona.

Prop de 400 infants van participar l’any passat en aquests tallers de mones: gairebé 300 al de l’Hospitalet de l’Infant; i una setantena, al de Vandellòs. 

  • Plaça Catalunya (L'hospitalet)

    Plaça Catalunya

    Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance