circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Ballem! IT Dansa a Tarragona

www.tarragona.cat


Direcció: Cathrine Allard
Amb: Javier Ara, Elia Bàguena, Wilson Baptista, Jesús Benzal, Clàudia Bosch, Patrick Cabrera, Katherine Collings, Andrei Drejc Derganc, Raphael Philipe Damasceno, Mari Ishida, Enrique López, Maria Maestre, Rina Murakami, Luis Jerónimo Ruiz, Rosa Schipperijn, Blanca Toslá. Alumnos en práticas: Inés Ruiz i José Blanco 

L'immens plaer de la millor dansa, amb una companyia excel·lent i un programa de luxe.

Un ballo, de Jirí Kylián, qui descriu la seva coreografia com el fet de "ballar una música, res més". La considera un exercici de musicalitat i sensibilitat entre una parella home-dona.

Wad Ras, de Montse Sanchez i Ramón Baeza, és el nom de la presó de dones de Barcelona; una imatge real i irreconeixible, una microsocietat on els sons del flamenc són presents.

Minus 16 d'Ohad Naharin, recorre músiques que passen pel cha-cha-cha, el mambo o cançons populars d'Israel.


IT Dansa Jove Companyia de l'Institut del Teatre és un projecte creat el 1996 per l'Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona, la direcció artística del qual és a càrrec de Catherine Allard, formada com a ballarina al Nederlands Dans Theater i a la Compañía Nacional de Danza. La principal missió de la companyia és proporcionar als graduats en dansa oportunitats de pràctica professional de dos anys -el temps que dura el postgrau- amb coreografies de destacats artistes i amb un programa d'actuacions al circuit teatral. La companyia, integrada per un màxim de 18 ballarins-becaris seleccionats mitjançant audició pública, ha estrenat coreografies tant de joves com de reconeguts creadors, aconseguint un repertori molt divers que demostra que la dansa contemporània viu un moment creatiu apassionant, amb una redefinició constant dels seus codis expressius i un enriquidor apropament a altres llenguatges artístics. Entre les grans figures de la coreografia que han format part del repertori de la companyia, podem recordar noms com Jirí Kylián, Ohad Naharin, Rui Horta, Nacho Duato, Ramon Oller, Toni Mira, Jo Stromgren i Stijn Celis. Pel que fa als joves talents que IT Dansa ha difós al nostre país, destaquen Petr Zuska, Gustavo Ramírez, Uri Ivgi, Rafael Bonachela i Alexander Ekman.

Un cop finalitzada la representació, Fòrum de l'espectador. Conversa amb la companyia

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance