circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Revetlla de Sant Joan a Salou

S’organitzen dues revetlles, la gran amb orquestra La Fania i la revetlla jove a la platja de Ponent amb el Dj Moi Gregor

La Regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Salou, conjuntament amb la regidoria de Joventut  organitzen un any més un conjunt d’activitats per gaudir de la nit més llarga de l’any, la tradicional revetlla de Sant Joan, el proper dijous 23 de juny i per donar la benvinguda a l’estiu amb una triple foguera al llarg de la platja.

Entre els actes programats, cal destacar l’arribada de la Flama del Canigó a la plaça de la Llibertat de Reus on les pubilles i l’hereu de Salou seran els encarregats d’anar-la a buscar i posteriorment encendre a Salou el pebeter. Aquest acte central, acompanyat de la lectura del Missatge de Foc de Sant Joan, tindrà lloc a les 21.30 hores a la Plaça de les Comunitats Autònomes. Seguidament actuaran els membres de l’associació sardanista Contrapunt d’Onades conjuntament amb els alumnes del curs de sardanes que ha organitzat l’Ajuntament aquest curs.

Prèviament, i com a novetat d’aquest any, a les 19 hores la plaça de les Comunitats Autònomes acollirà un concert de tarda amb l’actuació de l’orquestra ‘La Fania’, apuntava la regidora de l’àrea, Mª José Rodríguez. “D’aquesta manera hem volgut començar la festa abans i captar l’atenció dels nostres veïns i visitants”, els quals també podran gaudir d’un segon concert de Revetlla Popular a partir de les 23h amb la mateixa orquestra.

Tot seguit el Xaloc i la Morena de Salou seran els encarregats de portar la flama i realitzar l’encesa de la foguera situada a la Platja de Llevant a l’alçada del Carrer Verge del Pilar a partir de les 22.30 hores. A continuació les pubilles i l’hereu de Salou encendran la foguera de la Platja de Llevant a l’alçada de la Plaça de les Comunitats Autònomes). I per últim, el Ball de Diables Maleïts i les Bruixes ‘Latemó’ de Salou seran els encarregats de portar la flama i encesa de la foguera situada a la Platja de Ponent-Espigó de Moll.

Pel que fa als actes que organitza Joventut, aquests comencen a partir de les 23:00 hores amb la música i la Revetlla Jove que busca atreure un públic més jove al voltant de l’Espigó del Moll. Per aquest col·lectiu s’ha preparat per part de la regidoria una festa serà d'accés lliure gratuït que comptarà amb la sessió del DJ. Moi Gregor; a més de sumar-se també altres entitats juvenils i algunes entitats de la cultura popular del municipi que aportaran el punt de foc a l'acte.  Hi haurà servei de barra amb entrepans i begudes a preus assequibles per al públic jove.

La Policia Local Salou i Protecció Civil insta a adquirir les màximes precaucions en la manipulació de petards i en l’encesa de fogueres. Recorden també la Campanya Revetlles amb Precaució realitzada per la Generalitat de Catalunya que es pot consultar al web amb tots els consells que ja s’han explicat a diferents escoles de Salou a través de xerrades divulgatives. Recordem també que el telèfon únic d’emergències, és el 112.

En acabar la revetlla, un equip especial de neteja passarà per les platges de Salou per deixar-les a punt per als banyistes de l’endemà.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance