circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

El Museu d'Alcover acull l'exposició Transformacions de l'autor Jordi Nolla

Jordi Nolla ens mostra sota el títol Transformacions el seu darrer treball que, segons ell, és personal, un viatge pausat, íntim i sincer que el duu a descobrir els colors i la llum de la vida. Es podran veure més d’una vintena d’obres, realitzades amb fusta, a vegades pintades (acrílic) i vidre, que es fusionen amb la llum per dotar la peça creada d’un món de sensacions i percepcions que no deixen indiferent a qui la contempla.

La inauguració de l’exposició anirà a càrrec de Cori Bach i tindrà lloc dissabte 2 de juliol a les 19h a les dependències del Museu d’Alcover. Estarà oberta fins el 31 de juliol de dilluns a divendres de 10h a 14h, dissabtes d’11h a 14h  i de 16h a 18h i diumenges d’11 a 14h.

Jordi Nolla va néixer a Reus el 1968 i va iniciar els seus estudis de Belles Arts a l’Escola d’Art de Reus. Un cop finalitzats es traslladà a Barcelona on treballà a l’estudi del dissenyador Ramón Pujol Roca, formant-se en diferents àmbits professionals com ara el disseny d’interiors, la museografia i l’aparadorisme.

Ha participat en diferents projectes expositius i de remodelació d’espais culturals com ara el Museu Frederic Mares, el Museu Tèxtil i d’Indumentària, La Sala Vinçon (Premi FAD 1991), el Palau de la Virreina, etc.. En el món de l’aparadorisme destaca la seva etapa de dissenyador a  Vinçon, Bagno, Arcon,Make-up o Agua de Limon,entre d’altres

L’any 1999 retorna a la seva ciutat natal per establir-s’hi i obrir el seu propi estudi. Com a dissenyador artístic i de museografies treballarà a Xocolates Valrhona, Caves Rovellat  el museu d’Alcover, el Museu de Figuerola, entre altres, i destaca també la seva creació en la pintura mural decorativa a diferents equipaments culturals i domicilis particulars. Paral·lelament, l’artista dur a terme una intensa activitat com a productor artístic i creador d’una obra molt personal, diferent i agosarada.

  • Museu d'Alcover

    C/ Costeta 1

    Alcover

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa
  • Horari

    Estarà oberta fins el 31 de juliol de dilluns a divendres de 10h a 14h,
    dissabtes d’11h a 14h  i de 16h a 18h i diumenges d’11 a 14h.

  • Més informació

    Mail

    museualcover@alcover.cat

    Telèfon

    977846452

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance