circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Concert amb The Gramophone Allstars Big Band i la banda Reggae Second Trast

Concert amb “The Gramophone Allstars Big Band” presentant el seu nou àlbum “Jazzmaica” i la banda Reggae del Camp “Second Trast”.

The Gramophone Allstars publica el seu quart disc, ‘Jazzmaica’, on busca el punt de trobada entre la música afroamericana dels seixanta i els ritmes jamaicans. El grup, ampliat ara fins al format de big band, les matèries primes del projecte ‘Jazzmaica’: temes clàssics de Stevie Wonder, Sam Cooke o Ray Charles al costat d’altres referents potser menys reivindicats com The Winstons, Jackson Sisters o Smokey Robinson. Tot un repte musical que, amb 15 músics sonant alhora, eleva a la màxima potència l’energia i l’explosivitat d’unes cançons que van néixer amb l’objectiu de fer ballar. 

La banda Reggae del Camp “Second Trast: Tot comença el 2005, quan dues veus femenines s’ajunten per donar veus a les seves cançons. L’any 2011 surt el seu primer treball “Paper Ship”, una maqueta que aconsegueix el 3r premi al ReusSona 2012. El 2015 arriba el seu segon treball “Action”, presentat a grans escenaris de Catalunya i acabant la gira al Rototom Sunsplash European Reggae Festival. Aquest 2016 han esdevingut guanyadors de la segona edició del LAGATA REGGAE TALENTOS de Saragossa.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance