circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Deixa't prendre el pèl (recaptació de fons per l'AFANOC)

Una seixantena de barbers i barberes tallaran el cabell per recaptar fons per l’AFANOC.
Amb el nom “Deixa’t prendre el pèl” s’engega una original campanya solidària que busca sensibilitzar sobre aquesta malaltia.
La iniciativa vol ser també un aparador per impulsar la professió de la barberia.
El Passeig Marítim de Cambrils acollirà el proper diumenge 18 de setembre la campanya solidària “Deixa’t prendre el pèl”. L’Ajuntament de Cambrils, a través de la regidoria de promoció econòmica impulsa aquesta iniciativa del barber Javier Torrente, que a la vegada, compta amb el suport de l’associació espanyola que reuneix als professionals de la barberia. Els fons recaptats es destinaran íntegrament a l’AFANOC i la Casa dels Xuklis.
Tot i que en un principi hi havia la previsió que una quarantena de barbers de renom participessin en la jornada, l’atractiu d’aquesta original iniciativa ha desbordat les previsions i finalment seran una seixantena els barbers i barberes que, de forma desinteressada, tallaran cabells i arreglaran barbes a totes les persones que passin pel Passeig Marítim de Cambrils. També es podran fer donatius i participar dels diferents sortejos. El preu del donatiu és de 8 euros i la participació en els sortejos de 3 euros.
L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, la regidora de promoció econòmica, Ana López, el barber impulsor de la iniciativa, Javier Torrente i el delegat a Tarragona de l’AFANOC, Miguel Javaloy han presentat aquest matí l’acte. Mendoza ha destacat l’originalitat de l’acte: “ Es tracta d’un acte que tindrà un gran atractiu. Creiem que generarà molta expectació i això, ens ajudarà a sensibilitzar la població sobre aquesta malaltia”. Per la seva banda, la regidora de promoció econòmica, Ana López, ha assenyalat que “aquesta és la primera vegada que es realitza un certamen d’aquestes característiques però esperem que es posi en el calendari i que es pugui repetir en el futur”.
Des de l’AFANOC aplaudeixen aquesta iniciativa. El delegat de l’AFANOC a Tarragona, Miguel Javaloy assegura que “els diners recaptats es destinaran íntegrament a la Casa dels Xuklis i a l’atenció a les famílies”. Durant la jornada, aquesta associació solidària tindrà la seva carpa instal·lada al Passeig Marítim per tal d’oferir informació sobre la tasca que realitzen i poder recollir donatius.
Javier Torrente, autor de la idea.
El barber cambrilenc Javier Torrente és l’origen d’aquesta iniciativa solidària. Després de participar amb èxit en la “Batalla de Barbers” de Barcelona, en la que s’acaba imposant campió, Torrente va pensar en organitzar un  certamen d’aquestes característiques a Cambrils. La idea es van convertir en necessitat en conèixer un cas personal de càncer infantil. A partir d’aquí, es va posar en contacte amb l’Ajuntament de Cambrils que va donar el seu suport en l’organització del certamen. Ara el cambrilenc demana la implicació de tota la ciutadania per tal que l’activitat sigui un èxit: “Convido a tothom a que ens vingui a veure treballar i que coneguin un ofici que cada vegada està més reconegut. Entre tots farem créixer aquest ofici que és la barberia”.

  • Passeig Marítim

    Cambrils

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa
  • Horari

    D'11h a 14h

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance