circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Cambrils participa en les Jornades Europees del Patrimoni

El Museu Molí de les Tres Eres obrirà portes de forma gratuïta aquest dissabte i diumenge per tal que els visitants puguin conèixer aquest espai museístic i les seves exposicions

Per dissetè any consecutiu Cambrils serà un dels municipis catalans on es celebraran les Jornades Europees del Patrimoni. Aquesta activitat, organitzada a Catalunya pel Departament de Cultura de la Generalitat, amb el suport de la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis i Comarques, i l’Institut Ramon Muntaner, es portarà a terme enguany els dies 16, 17 i 18 de setembre, En aquesta edició es compta amb més de 400 activitats, entre exposicions, dansa, concerts, conferències, visites guiades, tallers, etc..., que es poden gaudir gratuïtament per tota la geografia catalana en els dies que duren les jornades.

Cal fer esment que les Jornades Europees del Patrimoni se celebren des de fa 25 anys a una quarantena d’estats de tota Europa a proposta del Consell d’Europa i la UE. Cambrils serà un dels prop de 200 municipis catalans que organitzaran actes amb l’objectiu de promocionar el patrimoni com a element comú que ens identifica a tots els europeus.

Per aquest motiu, al nostre municipi, l’Ajuntament de Cambrils i el Museu d’Història de Cambrils en col·laboració amb el Centre d’Estudis Cambrilencs, han previst, per al dissabte 17 i el diumenge 18 de setembre, unes jornades de portes obertes que permetran la visita lliure al Museu Molí de les Tres Eres en l’horari habitual: dissabte de 11h a 14h i de 17h a 20h i diumenge de 11h a 14h.

A més, també es realitzaran visites guiades a la sala de moles per veure el molí en funcionament, el dissabte i diumenge a les 12h i a les 13h, a més del dissabte a les 18h i 19h en punt. A més també cal recordar que a la sala d’exposicions temporals del molí, es pot veure el conjunt d’objectes restaurats de l’obrador tradicional de pa del Forn del Tallero. Totes aquestes activitats seran gratuïtes i obertes a tota la ciutadania en sintonia amb el lema europeu de les jornades: “Patrimoni de tot@s”. 

  • Museu Molí de les Tres Eres

    Carrer Via Augusta, 1

    Cambrils

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance