circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

ExproReus obre portes aquest cap de setmana

La fira, que amplia en 3.000 m2 la seva superfície, aposta per la gastronomia i l'automoció en aquesta 46a edició

Aquest cap de setmana obre portes la 46a edició d'exproReus que es durà a terme del 8 al 12 d'octubre en horari d'onze del matí a nou del vespre (la zona de restauració del Tasting Village – Espai Damm romandrà oberta fins a les onze de la nit).

Aquesta edició la superfície de la fira multisectorial serà de 23.000 m2, 3.000 m2 més que l'any passat, i comptarà amb gairebé 200 expositors de sectors diversos però sobretot d'automoció, restauració, llar i noves tecnologies.

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, assegurava aquest matí durant la presentació de la fira que«l'any passat les vendes de vehicles durant els dies de fira van comportar un impacte de més de 5 milions d'euros. Si afegim que entre un 10 i un 15% dels visitants són de fóra de la demarcació, també hem de tenir en compte la repercussió econòmica per a la ciutat».

Enguany exproReus canvia la situació de l'entrada principal, que s'ubicarà al carrer Bèlgica. Això permetrà accedir a la fira a través d'una gran avinguda dedicada a l'automoció, sector que ocuparà 9.500 m2. En aquest sentit, el president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, ha assegurat que «des del comitè organitzador hem valorat que enguany era l'any de fer l'aposta per l'ampliació de la fira, tenint en compte els inputs positius del sector de l'automòbil. Així, exproReus es consolida com un espai clau per al sector automoció alhora que l'ampliació ens permet reordenar el recinte firal».

La restauració ocuparà tot l'Auditori Exterior de firaReus en el Tasting Village – Espai Damm, on hi haurà una vintena d'estands d'embotits artesanals, coques, pizza, dolços, etc. i a més a més, hi haurà també una dotzena de foodtrucks que oferiran plats de cuina taiwanesa, xinesa i japonesa, entre d'altres. A més, hi haurà un escenari amb espectacles de màgia i actuacions musicals en directe.

Pel que fa a la gastronomia l'actuació estrella serà la del finalista de la tercera edició de MasterChef Junior, Lukas Vives, que oferirà una demostració a l'espai del showcooking situat a l'estand de Cuina & Disseny – Tarraco Grup. Aquesta demostració es farà el dia 12 d'octubre. En aquest estand també es faran altres tallers, com cuina amb microones i tallers a càrrec dels paradistes dels Mercats de Reus.

Com a novetat, exproReus incorpora ExproHabitatge, la Fira Immobiliària de la Costa Daurada, que tindrà un espai diferenciat al recinte firal.

L'altra gran novetat és la presentació de la nova APP de firaReus a través de la qual els visitants d'exproReus i de la resta de fires pròpies podran gaudir de descomptes i altres avantatges. Per tal d'impulsar les descàrregues de l'aplicació (que ja està disponible tant per Android com iOS), les persones que comprin la seva entrada abans del 8 d'octubre rebran un 2x1. Durant els dies de fira, l'aplicació permetrà participar al «rasca i guanya» amb premis com consumicions al Tasting Village o sortejos d'escapades de cap de setmana, entre d'altres.

La inauguració oficial d'exproReus es farà dissabte a les 12 del migdia al Foyer Marià Fortuny i anirà a càrrec de Rafa Fuertes, gerent de Viajes Para Ti, empresa instal·lada a Tecnoredessa, que gestiona les webs: esquiades.com, buscounchollo.com i amimir.com.

El preu de l'entrada d'exproReus és de 3 € (2 € amb Carnet Jove) i els menors de 8 anys no paguen entrada.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance