circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Caminada popular Rutes Reus

www.reus.cat

Caminada popular, organitzada per la regidoria d'Esports, amb la participació i col·laboració especial de l'Associació de Familiars de Malats Mentals Dr Francesc Tosquelles i de la Regidoria de Medi Ambient i Ocupació, amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

L'Associació de familiars de malalts mentals Dr. Francesc Tosquelles té com a missió fomentar un model de convivència social, compromès i solidari, per facilitar la integració social de les persones afectades per una malaltia mental i millorar la seva qualitat de vida i de les seves famílies. L'objectiu de participar en aquesta caminada es donar a conèixer al col·lectiu de persones amb malaltia mental, lluitar contra l'estigmatització social i sensibilitzar a la població.

La caminada s'iniciarà al Parc del Trenet, proper al Santuari de Misericòrdia i els participants podran triar entre dos recorreguts segons la distància que volen recórrer: una primera opció de 5 km, i una segona de 12 km envoltant la zona d'Aigüesverds. La participació és gratuïta i les inscripcions ja es poden formalitzar al web de Tretzesport.

Rutes Reus
Les «Rutes Reus, itineraris de salut i paisatge» són una invitació a recórrer la ciutat per fer salut i aprofundir en el coneixement del terme, ja que documenten de més d'un centenar de punts d'interès. Les rutes es van inaugurar amb una caminada popular celebrada a l'octubre que va tenir la participació de més de mig miler de persones.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance