circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Exposició: 'Plural femení. L'emergència. 1976-1990'

www.tarragona.cat

"Parlar de dones artistes és parlar de desconeixement, de recerca, de reivindicació.
Aquesta és la darrera mostra col·lectiva dedicada a les dones artistes a les comarques de Tarragona. Es tracta d'un grup de les creadores més joves del territori, integrat per Sara Berga, Mar Borrajo, Anduluplandu, Ester Fabregat, Mariona Moncunill, Ariadna Parreu, Núria Rion i Marta Roigé. Artistes que estan en procés de consolidació, sense que aquesta situació estigui relacionada amb la vàlua i la importància del seu treball i fins i tot de la seva trajectòria. Elles reflecteixen la societat i el món que vivim, han crescut i s'han format en els darrers anys, bevent i alimentant-se de la cultura visual del seu moment i naturalment de la situació política, econòmica i social que els ha tocat viure.

Com els seus companys de generació, treballen dins d'una contínua experimentació, i no es limiten a un únic medi, tot depenent del que volen dir, del que volen expressar, fan servir, el vídeo, la fotografia, les performances, les instal·lacions i naturalment els mitjans tradicionals, com el dibuix, la pintura i l'escultura, és a dir, formen part de la àmplia pluralitat que caracteritza l'art actual. 
Aquestes artistes amb les seves obres estan construint un espai significatiu en la memòria visual dels temps que vivim i al mateix temps constitueixen una part important del futur de l'art a les nostres comarques."


Antonio Salcedo Miliani
Comissari de l'exposició Plural femení. L'emergència.

 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance