circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Conferèncie d'Ado Arrieta + projecció 'Les intrigues de Sylvia Couski'

www.tarragona.cat

Conferència: 'My first time cult', amb Ado Arrieta.

El Festival REC, dedicat a descobrir directors i amb un públic eminentment jove, arriba al moment d'anar més enllà, potenciant la nostra possibilitat de creació de nous públics per fer la vista enrere i conèixer els orígens de la nostra cinematografia. És moment de MY FIRST TIME.

Seguint amb la interrelació del REC amb la ciutat i la divulgació del cinema contemporani, diversos convidats del festival visiten l'Auditori Caixa Forum i les aules de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i per trobar-se amb els alumnes dels instituts i la universitat de la ciutat. La classe, avui, la fa un altre profe.
 

LES INTRIGUES DE SYLVIA COUSKI - França // 1975 // Duració 90' // Director: Ado Arrieta

S'ha con­si­de­rat la pri­mera pel·lícula under­ground pari­senca i, en qual­se­vol cas, és la pri­mera pro­ducció de més d'una hora de durada d'Adolfo Arri­eta. Rodada en 16mm, pro­posa un recor­re­gut pel París de 1973, una ciu­tat, segons el direc­tor, inven­tada i fes­tiva, llar d'àngels i fades encar­nats en pode­ro­sos cos­sos tra­ves­tits. Fil­mada amb la reco­nei­xi­ble espon­taneïtat poètica d'Arri­eta, Les intri­gues de Syl­via Couski es mou entre la fres­cor camp i la cons­trucció de tra­ces de con­ven­ci­ons genèriques en l'arti­cu­lació de plans i con­tra­plans que ens fan sos­pi­tar de les inten­ci­ons de per­so­nat­ges que, al final, només són retra­tats en les seves for­mes. Film noir, joc poètic, kitsch ele­gant i la renúncia a auto­ex­pli­car-se són els ingre­di­ents d'una pro­posta que Jonas Mekas va com­pa­rar a Jack Smith i War­hol. Els amants de Jean Coc­teau i Ken­neth Anger no us podeu per­dre Les intri­gues de Syl­via Couski, film que va ser aco­llit amb entu­si­asme per la crítica en la seva estrena el 1974 i va rebre el Grand Prix Cinéma Différent del Fes­ti­val de Tou­lon el mateix any.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance