circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

'Casa nostra, casa vostra', amb Joan Dausà

www.tarragona.cat

Aquesta campanya la van iniciar organitzacions i ciutadania a finals de novembre per impulsar l'acollida de persones refugiades a Catalunya. El músic Joan Dausà interpretarà la cançó "Com plora el mar", els beneficis que s'obtinguin amb la venda de la cançó a les plataformes digitals, els donarà a la campanya. El repertori es completarà amb quatre versions de contingut simbòlic: "No és això, companys" de Lluís Llach, "Qualsevol nit pot sortir el sol" de Jaume Sisa, "Heal The World" de Michael Jackson i "Blowing In The Wind" de Bob Dylan.

Un videoclip de la cançó, realitzat per Paulí Subirà, Lluís Danés i Xavier Bonet, mostrarà imatges del periple que les persones han fet des dels països d'origen fins als camps de refugiats, passant pel mar. Durant l'actuació s'instal·larà un estand informatiu on es recolliran signatures del manifest.

La campanya "Casa nostra, cosa vostra" tindrà una exposició divulgativa a les escoles, una sèrie documental de televisió per trencar l'anonimat de les persones refugiades i una xarxa d'activitats de sensibilització per tot el territori, amb una oferta de xerrades i tallers. La programació culminarà al febrer amb els dos actes centrals de la campanya: un concert al Palau Sant Jordi de Barcelona i una manifestació que s'espera que sigui multitudinària a la vora del Mediterrani. Tota la campanya es podrà seguir minut a minut al web www.casanostracasavostra.cat, a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram amb el nom d'usuari @volemacollir i l'etiqueta #volemacollir. La campanya també recull aportacions econòmiques i adhesions al manifest.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance