circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Big & Open Data, eix central de l'Idees x Business 2017

www.reus.cat

Aquest mes arriba la quarta edició del cicle Idees x Business que organitzen cada any conjuntament Redessa, la regidoria de Promoció Econòmica, la Universitat Oberta de Catalunya i Mas Carandell.

Enguany la temàtica central del cicle, adreçat especialment a les empreses i professionals del territori, tindrà com a eix temàtic l'accés massiu a tota mena de dades.

Actualment es disposa de la tecnologia necessària per emmagatzemar, processar i analitzar tota la informació de manera sistematitzada, amb la finalitat de poder extraure conclusions en benefici de les nostres organitzacions, projectes empresarials i negocis. L'objectiu de les sessions IxB del 2017 serà donar a conèixer el potencial de l'accés a tota aquesta informació.

Les dues sessions d'aquest any tindran lloc a les instal·lacions de firaReus els dijous 16 de febrer i el 16 de març respectivament, en horari de 9.30 a 11h, tot i que la recepció als participants s'iniciarà a les 9h15. El primer dijous serà dedicat al Big Data, l'enregistrament i anàlisi de les dades generades en el nostre entorn; mentre que la segona sessió se centrarà en l'Open Data, el món de les dades i la informació en obert, que generades per administracions, organitzacions i particulars, resten a disposició de tothom oferint utilitats molt diverses.

La ponència del primer dia "Entenent Big Data. Taller pràctic" anirà a càrrec del professor col·laborador del Màster Intel·ligència de Negoci i Big Data de la UOC, Alex Caminals. Constarà de dues parts, a la primera s'exposaran les bases teòriques del Big Data, mentre que a la segona, es posaran en pràctica diferents tecnologies d'anàlisi de dades. La inscripció a aquesta sessió és oberta i es pot fer gratuïtament aquí .

La presentació d'ambdues sessions aniran a càrrec de la Delegada Territorial de la UOC, Fanny Galve, del regidor de Promoció Econòmica i d'Urbanisme, Marc Arza, i del regidor de Medi ambient i Ocupació, Daniel Rubio.

Les temàtiques que es plantegen any rera any a l'IxB són seleccionades pensant en oferir estratègies de millora de resultats socioeconòmics i posicionament a les organitzacions del Camp de Tarragona.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance