circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Taller de maquillatge terrorífic

Cada any la mateixa pregunta... De què ens disfressem aquest Carnaval? Reutilitzarem les disfresses de tota la vida? Ens posarem qualsevol detall a última hora per no ser menys o ens decantarem per alguna cosa original i enginyosa? L'Oficina Jove de la Conca de Barberà ho té molt clar i ha decidit decantar-se per l’originalitat i el consum responsable. 

Amb aquestes dues premisses i sota el nom XMuta’t, que fa referència a la mutació i caracterització que es fa per Carnaval, ha organitzat dues activitats paral•leles que es duran a terme la tarda del divendres 17 de febrer aprofitant les vigílies de Carnaval. 
L’esdeveniment compren un taller de maquillatge terrorífic i fantàstic que tindrà lloc de 18h a 20h al Patí del Palau Alenyà de Montblanc (edifici del Consell Comarcal) i un Mercat d’Intercanvi de Disfresses que es durà a terme de 18h a 19h al Jardí del mateix Palau Alenyà de Montblanc. 
Una montblanquina que treballa a l’empresa "Always MakeUp" de Reus serà la responsable d'impartir el taller de maquillatge terrorífic que va adreçat a joves majors de 14 anys. Participar al taller és gratuït, però les places són limitades i cal inscripció prèvia. El formulari d’inscripció el trobareu a la pàgina web www.concajove.cat o adreçant-vos a l’Oficina Jove a les xarxes socials, a joventut@concadebarbera.cat , al 977 861 232 o al 689 586 361 (Whatsapp).

D’altra banda, el Mercat d’Intercanvi de Disfresses, el primer que se celebra a la Conca de Barberà, és un espai obert a totes les edats on tothom que vulgui pot portar les seves disfresses o complements que ja no utilitza i intercanviar-les per altres disfresses o bé cedir-les. Es tracta de donar una segona oportunitat als objectes, evitant acumular residus i fomentant un consum més responsable 
En aquest espai estarà prohibida la venda d'objectes, disfresses o complements. A més, tot el que es vulgui intercanviar o cedir haurà d'estar en bon estat i net.

L’Oficina Jove no intervindrà en els intercanvis i/o cessions, sinó que seran els participants els responsables de posar-se d’acord entre ells. 
Finalment, els joves que ho vulguin podran portar la seva música perquè soni al Jardí del Palau. Cal portar la música amb un USB o tenir una llista de reproducció en alguna xarxa social musical, com ara l’Spotify.

  • Palau Alenyà

    Carrer Sant Josep

    Montblanc

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance