circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Arts en moviment

Dins els actes de la Festa Major d'Alcover, tindran lloc tres espectacles de dansa gratuïts en diversos espais del municipi. La proposta s'emmarca dins el projecte Fem Dansa*

PHANTÔME
Pablo Molina 
Lloc: Convent de les Arts
Hora: 19h

“Figura irreal, imaginària i normalment incorpòria creada per la imaginació; Atorga vida a tot el semovent, dotat de moviment i evolució. Aquesta entitat apareix especialment impresa a la memòria de forma turmentadora.” El jove artista reusenc format a Le Lido – Centre de les Arts del Circ de Toulouse, ens presenta un interessant treball d’investigació de moviment i personatge. 
 

AMORTAL COMBAT
Los Moñekos 
Lloc: Plaça Nova
Hora: 19.30h

Amortal combat és un espectacle que tracta sobre els duels, els duos, la relació d’amor i odi de dos rivals inseparables. Mitjançant tocs humorístics i un plantejament en clau còmica, Amortal combat passa de la procreació d’unes aus estranyes del tròpic meridional sud, a l’enfrontament entre dos rivals en un ring imaginari de boxa; passa de la passió desenfrenada i atordidora de dues persones que no saben si s’estimen o es detesten, al desconcert provocat per la irrupció d’una tercera persona. 
 

TOPA
Kukai Dantza & Brodas Bros 
Lloc: Església Vella
Hora: 20.15h

Quatre joves es troben a la plaça. Sona una música i comencen a ballar, de forma natural i espontània. Aquesta és la seva forma d’expressió quotidiana. El carrer és l’espai vital que els uneix. Ballar els identifica. Uns intèrprets que, preservant els seus orígens artístics i enriquint-se mútuament, s’uneixen en una coreografia vitalista i absolutament enèrgica.

  • Convent de les Arts

    Crta de Mont-ral, km1

    Alcover

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance