circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Cambrils, entrada al país del vi

www.cambrils.cat

Participaran a la mostra més de 15 cellers d’arreu de la demarcació amb representació de totes les D.O tarragonines.

La vuitena edició de “Cambrils, entrada al País del Vi” omplirà el Parc del Pescador de Cambrils de degustacions de vi i gastronomia, tastos guiats,  tallers familiars, actuacions musicals, castells i altres esdeveniments. La mostra del vi i la gastronomia, que s’ha ampliat de 3 a 5 dies, se celebrarà de l’11 al 15 d’octubre. L’esdeveniment, organitzat pel Patronat Municipal de Turisme de Cambrils amb el suport de la Cambra de Comerç de Reus, pretén potenciar el vi i les Denominacions d’Origen catalanes com a  binomi perfecte a la gastronomia cambrilenca.

L’horari de la mostra serà d’11 a 14 hores i de 18 a les 22 hores. 

Nou sistema de compra de venda de tiquets
Una de les novetats d’aquesta edició és el sistema de compra de tiquets. Els assistents adquiriran unes fitxes, que s’anomenen glups els cas dels tastos de vi i nyams en el cas de les tapes (de 2 a 9€). Aquestes fitxes seran reutilitzables per a altres edicions, ja que en finalitzar la fira els cellers i productors les hauran de retornar per tal de fer el retorn dels tastos venuts.
 
Activitats gratuïtes obertes
 
A banda de degustacions de vi i gastronomia, hi hauran activitats gratuïtes obertes a tots els assistents com els tastos guiats de vi que s’organitzaran cada tarda de les 19 a les 20.30 hores de la mà del sommelier Xavier Fortuny i la iniciació al tast de vins per a joves del primer dia a càrrec de Ian Aragonès.
 
No podien faltar a la mostra cambrilenca les activitats adreçades als més petits. S’oferiran gratuïtament a tots els assitents uns tallers en família relacionats amb la cultura del  vi en horari de 11 a 13 hores i de 18  a 20 hores: Taller de mòbils amb elements de la vinya, Tallers de cuina, com fer un clauer amb taps de suro, Arrecades i penjolls, crear punts de llibre amb taps de vi o decorar ampolles de vidre.
 
A més, el diumenge 15 a les 12 hores la mostra compta amb l’actuació Castellera dels Xiquets de Cambrils, que vindran acompanyats dels castellers d’Altafulla i  els Torraires de Montblanc.
 
Actuacions musicals i de màgia
 
Tal i com ja vam fer a la darrera edició, la programació continua apostant per les actuacions musicals en directe cada vespre. El primer dia hi haurà els alumnes de l’Escola Municipal de Música; dijous, el duet de boleros i versions Són Dos; el divendres, el duet de guitarristes “Mediterranean Passion”; el dissabte, un DJ que farà ballar a tothom al parc, i diumenge, la fira tancarà amb l’actuació del mag il·lusionista Santos Marzag.
 


 

 
  • Parc del Pescador

    Carrer del Robert Gerhart

    Cambrils

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance