circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Cúbit, al Teatre Bartrina

Cúbit, del director Josep Maria Miró, es presenta aquest diumenge, 12 de novembre a les 18:00 h al Teatre Bartrina. En finalitzar la representació es farà una nova sessió del Fòrum de l'Espectador, amb la presència del director i els intèrprets de l'obra. El mateix teatre és escenari aquest dissabte de la cloenda del festival Memorimage a les 22:00 h.

L'obra "Cúbit" planteja l'impacte de dos germans que visiten casa de la seva mare després de molt temps sense fer-ho i descobreixen que ha acollit un altre noi de la seva edat, una situació que els dos germans viuen amb desconfiança i confusió. Aquest jove ajuda a la mare en la tasca d'escriptura d'un llibre commemoratiu de l'aniversari de la fundació que van posar en marxa els pares d'uns i altres fa vint-i-cinc anys. Els germans el senten com un intrús i els dol que hagi escollit el fill d'algú altre amb qui els seus pares van tenir tibantors en el passat, i que ara convisqui a casa seva.

"Cúbit" és una obra de teatre escrita i dirigida pel dramaturg català Josep Maria Miró, interpretada pels actors i actrius Anna Azcona, Alberto Díaz, Albert Prat i Sergi Torrecilla. Maria G. Rovelló s'encarrega de la producció executiva. És una coproducció de Mithistòrima Productions, La Planeta i La Ruta 40, companyia resident de la Nau Ivanow. El muntatge va ser estrenat el 30 de Setembre de 2016 a Sala La Planeta, dins el Festival Temporada Alta, i ha fet temporada al Teatre Lliure (Barcelona) i es troba de gira per Catalunya i les Balears. Entre els reconeixements que ha tingut hi ha els següents:

Premi de Teatre BBVA 2017 a la Millor Actriu: Anna Azcona
Finalista del Premi de Teatre BBVA 2017 a Millor Espectacle
Nominació Premis Butaca 2017: Millor Espectacle de Petit Format
Nominació Premis Butaca 2017: Millor Actriu (Anna Azcona)
Nominació Premis Butaca 2017: Millor Text

Les entrades estan disponibles a la pàgina web del Teatre Bartrina a partir de 9 euros, així com a la taquilla del teatre.

En finalitzar la representació es realitzarà el Fòrum de l'Espectador, amb el suport de la delegació de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC). Aquest fòrum és un espai on s'anima el diàleg entre la creació teatral i el públic, que l'opció de quedar-se a la sala per debatre i comentar diversos aspectes de l'obra, de manera que hi hagi una interacció directa entre el assistents i els artistes. El director i els intèrprets participaran en aquesta conversa amb el públic.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance