circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Nadal amb el Quartet Mèlt

www.tarragona.cat

Els Mèlt i la seva banda, guanyadors de la penúltima edició del programa de TV3 Oh, Happy Day, ens presentaran el seu nou CD i ens oferiran un concert molt especial, amb famoses nadales de casa nostra i d'altres països en clau de jazz, unides a través de l'art del gran mestre Joan Albert Amargós, que les va arranjar brillantment per a quartet vocal i quartet instrumental (Santa nit, Les dotze van tocant, Let it snow, All I want for Christmas is you, Happy Xmas, etc.).

No hi faltaran tampoc els temes més coneguts que han popularitzat el conjunt. Un projecte que van estrenar el desembre de l'any passat a l'Auditori de Barcelona amb l'objectiu de portar-lo per tots els pobles i ciutats que vulguin celebrar unes festes de Nadal ben musicals. Veniu al Teatre Tarragona a viure el Nadal amb el Quartet Mèlt! Tots els públics!

Fitxa artística: Quartet Mèlt. Magalí Sare, soprano. Ariadna Olivé, contralt. Eloi Fort, tenor. Oriol Quintana, baríton. Banda: Andreu Moreno, bateria. Vic Moliner, baix i contrabaix. Alejandro Esperanza, piano i teclat. Darío Barroso, guitarra.

 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance