circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

2x1 Visites en Calçotades

L'Oficina de Turisme de Montblanc posa en marxa la cinquena campanya de promoció de calçotada i visites guiades Durant tres mesos qui reservi una calçotada en un restaurant de Montblanc, la Guàrdia dels Prats i Prenafeta tindrà una oferta de 2x1 en la visita guiada al nucli històric.

Per cinquè any a Montblanc es posa en marxa la campanya de promoció turística que uneix dos elements d'interès com són la calçotada i les visites guiades al nucli històric de la capital de la Conca de Barberà.

La col·laboració entre l'Oficina de Turisme de Montblanc i els restaurants del municipi (Montblanc, la Guàrdia dels Prats i Prenafeta) es va iniciar el 2014. Enguany es reedita durant els propers onze caps de setmana: des del dissabte 13 de gener fins el diumenge 25 de març.

Els clients que hagin reservat una calçotada a qualsevol dels establiments del municipi durant el cap de setmana tindran una oferta de 2x1 per a la visita guiada a Montblanc el mateix dia que facin la calçotada. 

Amb aquesta iniciativa es relaciona l'element patrimonial i històric de Montblanc amb el component gastronòmic de la calçotada. Qui hagi triat fer-la al municipi té el valor afegit de visitar el nucli històric de la vila a un preu més avantatjós.

La visita guiada començarà a les 11,30h a l'Oficina de Turisme de Montblanc (a l'antic celler modernista) i té una durada d'una hora i mitja durant la qual es visiten el recinte emmurallat, places i carrers del nucli antic, l'antic hospital de Santa Magdalena, i les esglésies de Santa Maria i de Sant Miquel. 

Els restaurants que participen en la promoció són l'Arc, Cal Colom, Cal Jordi, Cal Magret, El Call de Montblanc, Carnaby, El Cortijo, Mil·lenium, el Molí del Mallol, Sant Francesc i la Tocineria, de Montblanc; Heretat Masia Poblet, de la Guàrdia dels Prats i Cal Gaÿa, de Prenafeta.

 
  • Oficina de Turisme

    C/ Miquel Alfonso

    Montblanc

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance