circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

La Llamada

El Convent de les Arts d'Alcover projectarà La Llamada, aquest diumenge 11 de febrer a les 19h, una comèdia musical sota la direcció de Javier Calvo i Javier Ambrossi i amb els intèrprets Macarena García, Anna Castillo, Belén Cuesta, Gracia Olayo i Richard Collins Moore. Aquesta pel·lícula està inclosa en el Cicle Gaudí, el circuit de cinema català nascut amb l'objectiu de conquerir nous públics per a la producció catalana, de consum minoritari a casa nostra.
El film es situa a l'agost 2013 en el campament cristià La Brújula. Bernarda, una monja nouvinguda, vol salvar el campament amb la seva cançó, “Viviremos firmes en la fe”. La Germana Milagros, una jove amb dubtes, recorda com li agradava Presuntos Implicados. I la María i la Susana, dues adolescents castigades, tenen un grup que es diu Suma Latina. Però des que Déu se li apareix a la María una nit, tot està canviant. I és que a Déu li encanta Whitney Houston.
La Llamada és una epopeia en clau Disney amb actuacions musicals que segueix el desenvolupament d’una comèdia romàntica, però transcendeix i juga amb tots aquests gèneres per acabar sent un cant a la llibertat i al primer amor.
Aquest film, que es va estrenar el setembre de 2017, ha estat galardonada pel Premi Gaudí Especial del Públic a la millor pel·lícula. També ha obtingut el Premi a la Millor Cançó Original als Premios Goya.
 
El preu de l'entrada és de 4,5€  i de 3€ amb el Carnet del Convent de les Arts, CAjove! (fins als 25 anys), Carnet de la Biblioteca d’Alcover, Carnet d’Estudiant, Òmnium Cultural, Majors de 65 anys, Jubilats, Pensionistes, Aturats, Família nombrosa, monoparental  i persones en situació de vulnerabilitat (cada situació haurà de ser acreditada)
  • Convent de les Arts

    Crta de Mont-ral, km1

    Alcover

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance