circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

25 anys dels Quicos!

www.tarragona.cat

Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries compleixen 25 anys als escenaris. En aquest concert celebren el seu aniversari amb un repertori especial que recorda les cançons més emblemàtiques de la seua trajectòria, sense oblidar els temes del seu darrer treball discogràfic.

25 anys a la carretera: en el cas dels Quicos, dalt del seu 4L que funciona millor que mai. Música d'arrel interpretada per un fals cec i una divertida troupe de personatges que viuen a cavall entre la tradició i la modernitat.

Darrere queden 11 premis Enderrock, el Premi Nacional de Cultura i el Premi Joan Amades: 13 treballs discogràfics i prop de 2.000 concerts.

La crítica: 
"Si Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries no existissin, algú els hauria d'inventar. Malgrat els seus anys de trajectòria, els seus concerts continuen divertint, emocionant i fent pensar a parts iguals, una feina gens fàcil. Jugant amb la seva esmolada ironia, Arturo Gaya (Quico el Célio) i Quique Pedret (lo Noi) no cauen mai en el discurs fàcil, ni en l'humor gruixut, perquè rere la seva paròdia hi ha un profund contingut social i polític. Quico el Célio és un grup combatiu, però no dels que s'encallen en la literalitat, sinó dels pocs que aconsegueixen dir molt amb poques paraules, gràcia i intel·ligència". B. Duño / X. Cervantes. Diari Ara, 25-09-2013

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance