circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

XIX Jornades de la Tonyina

L’Hospitalet de l’Infant viu les XIX Jornades de la tonyina. Fins al 17 de juny, a una desena de restaurants s’hi oferiran menús i tonyi-tapes per un preu de 2,5 euros amb beguda inclosa. A més, hi haurà actuacions musicals i animació infantil; i un sorteig de tres entrades dobles a PortAventura.
 
En aquesta edició hi participaran onze establiments (nou de l’Hospitalet de l’Infant: Amalfi Pizzeria, Cal Rullo, El Solomillo, Hotel Sancho, La Perla Negra, Le P’tit Normand, Llesqueria El Porró, Sol Solet i Topolino; un de Masboquera: El Rebost de la Nuri; i un de Pratdip: La Cuina d’en Carlos).
 
A nou d’aquests establiments, en concret, s’hi oferiran menús amb la tonyina com a ingredient protagonista, per uns preus que oscil·len entre els 17 i els 33 euros; i als onze, “tonyi-tapes”, és a dir, tapes elaborades amb tonyina per un preu de 2,5 euros amb beguda inclosa. “Diverses propostes culinàries, basades en la qualitat i en la creativitat dels cuiners que, després de gairebé dues dècades, han instaurat mil i una maneres de cuinar aquest peix tan típic de la zona; i cada any presenten noves creacions gastronòmiques”, ha assenyalat la regidora de Turisme, Elidia López.
 
A banda de l’oferta gastronòmica, les XIX Jornades de la Tonyina tindran un altre atractiu: els que tastin els menús podran prendre part en el sorteig de diversos premis, per gentilesa de diversos establiments del municipi i de les comarques de Tarragona. Entre aquests premis, hi ha un menú per a dues persones en un dels restaurants que participen en les jornades, una sessió de relaxació en un llit flotant thermospa, una sessió d’hidromassatge, un bateig per a dues persones de paddle surf, batejos de golf; entrades a l’Aquum Spa, a l’Aquatonic i a Port Aventura, un mes de gimnàs i activitats dirigides, dos parells de sandàlies, etc.
 
La Regidoria de Turisme ha organitzat també un concurs fotogràfic a Instagram. La fotografia més votada guanyarà quatre entrades a Port Aventura World i les altres tres finalistes, dues entrades a aquest parc temàtic cadascuna. Les bases del concurs es poden consultar en el fullet informatiu de les jornades i a www.hospitalet-valldellors.cat i www.vandellos-hospitalet.cat
  • Hospitalet de l'Infant

    Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance