circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Nit de la Dansa

www.tarragona.cat

Mostra de les danses més eclèctiques del camp de Tarragona.

CARLA LOPEZ I SISTERÉ (Big Story Performing Arts)
Presenta One to four, és una exposició de la constant necessitat d'aprovació. La innata cerca per encaixar en un societat de la qual no es forma part. Quan la raça humana era considerada perfecta, abans que Júpiter separarà els seus cossos a causa del seu atreviment, Lacra ja era senzillament un únic cos amb quatre extremitats. Ells la consideraven un defecte de fàbrica, ella simplement no ho entenia.

Va començar els seus estudis en dansa contemporània en 2014 amb Nicolas Ricchini. En 2015 Va iniciar la formació de Varium (BCN) dirigida per Anna Sanchez, i on va treballar amb professionals com Nadine Gerspacher i Béné Carrat. En 2016 va continuar formant-se en Cobosmika Seed's B (Palamós) a càrrec de Peter Mika i Olga cobos, on va tenir l'oportunitat de participar com a intèrpret en: Eigenrausch de Situada Ostheimer (2017), In my arms de Peter Mika (2017), Kaizen de Miquel Barcelona (2016). L'any 2017 ha col·laborat amb Nicolas Ricchini Company com cover per a la peça Huntresses. Actualment, es troba prenent workshops de diferents professionals a Barcelona. I paral·lelament desenvolupant el seu propi projecte Col·lectiu Kä, al costat d'Anna Sagrera.
JUDIT ENTRENA i ANNA SOLER
Presenten We are a plot device, una peça de crítica social on parlen sobre la monotonia del día al día, del pas dels anys...i com sortir d'aquest bucle que ens absorveix a tots. Originaries de Valls i Canet de Mar, i formades a l'escola del seu poble fins al 2015 on entren a formar part de la formació professional de l'Institut del Teatre de Barcelona.
DANSPXL
Presenta la videodansa Quadrant. Socialment la importància de la identitat, del gènere, de trobar un rol en l'entorn més pròxim, fa que visquem presos dels altres. Per què és tan important com ens veuen? Per què ens prenem tantes molèsties en la lluita per agradar, pel poder i pel control? El gènere ens defineix, però la comparativa entre home i dona que marca la nostra cultura ens empresona. Aquesta lluita entre la dualitat femenina i masculina és el que vol transmetre Quadrant, i ho fa a la pedrera d'alabastre la Coma-Ral, un entorn viu envoltat del record d'aquells homes que el 1917 ocupaven i extreien la pedra amb les seves mans. Any de revoltes, any de lluites per aconseguir drets fonamentals com la igualtat d'uns i altres. En fa 100 anys, i de la mateixa manera que Sarral celebra el centenari de l'obertura del primer taller modern d'alabastre al municipi, efemèride que va crear una tradició artesana única que ha perdurat fins als nostres dies; hem de seguir lluitant per un món just i igualitari.
Quadrant és un projecte de videodansa dirigit per Marta Arjona & Mei Casabona i realitzat en el marc de 2017. Any Alabastre Sarral, el centenari de l'obertura del primer taller modern d'alabastre a Sarral.
LABORATORI DE MOVIMENT
Després d'un treball intensiu de 4 dies a càrrec de la Raquel Méndez, els alumnes presentaran la peça Calleu!
Raquel Méndez, nascuda a Tarragona. Inicia la seva formació en la gimnástica, més endavant es forma en dansa clàsica i contemporania amb diferents professionals a Tarragona i Barcelona. Desde l'any 2002 ha estat docent de dansa en diferents centres de la provincia. Paral·lelament, ha començat la seva trajectoria com a promotora de diferents projectes culturals de dansa, al capdavant de la companyia la Im.perfecta.
LA IM.PERFECTA Cía DANSA
Presentaran un fragment de l'obra Te has olvidado de ser.
Neixes entre quatre parets amb un destí marcat; tots i cadascun dels teus passos han estat mil·limetrats per alguna cosa o algú. Vius, decideixes i actues en funció de com t'han programat. La societat t'empeny i no deixa que et surtis de la línia. Les teves possessions pesen; no deixen que volis, saltis i siguis lliure. Estimes el que creus que esta bé.
Què passa si decideixes viure com vols? Què passa si t'arrisques a no ser com tots?Què passa si t'arrisques a ser?

La Im.Perfecta Cia. Dansa és una companyia que va néixer amb la voluntat d'aportar una miqueta d'imperfecció al panorama cultural que els envolta i va començar la seva trajectòria a la ciutat de Tarragona a finals de l'any 2015.

Organitzat per:
Tarragona Jove i La Im.perfecta Dansa

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance