circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

L'Hospitalet de l'Infant, la ruta dels naturistes

Costadaurada.info

Aquesta ruta és circular i comença a la cala d’Oques a l’Hospitalet de l’Infant. Just allà hi trobarem els indicadors del GR92 per la dreta, cap a la platja del Torn. El sender puja entre els pins i segueix per la Punta de Cala Bea direcció sud.
Passem pel càmping naturista El Temple del Sol, que deixem a la nostra dreta, mentre passem per un estret passadís que limita amb la platja.
Arribarem al final de la platja del Torn, seguim recte paral·lels al mar, i el camí ens obliga a passar pel costat d’una petita cala, La Cala de la Roca del Torn, per tal d’evitar caminar pel costat de la via del tren.
Caminem prop dels penya-segats amb alguns passos bastant delicats i elevats. Quan arribem a la part alta de la vessant podem veure des d’allà la Cala Justell. Abans de baixar a aquesta última cala, ens trobarem a l’alçada de la via, davant d’una edificació des d’on surt un camí de terra ample. Aquí creuem la via i seguim aquest camí que condueix cap al pas sota la via per tal d’accedir a cala Justell. Prenem el camí en sentit contrari a la platja i el següent desviament a la dreta, on de seguida hi trobarem un cartell indicador de l’Espai Natural de La Rojala.
En aquest punt s’inicia una pista forestal per l’esquerra, que seguim fins que trobem un desviament estret que puja per la dreta. No tardem més de mitja hora a arribar al cim. Un cop som al capdamunt de la Rojala, es pot gaudir d’unes excel·lents vistes. Seguim el sender per a baixar, seguint les indicacions de L’Hospitalet de l’Infant.
La ruta ens fa baixar fins al mirador que hi ha al costat de la carretera que baixa a la Platja del Torn. Després de creuar la carretera, seguim en línia recta per la muntanya en direcció a la Punta de la Rojala des d’on veiem perfectament l’Hospitalet de l’Infant. Els descens comença a ser a poc a poc més pronunciat fins a desembocar una altra vegada a la porta del càmping El Temple del Sol. En aquest moment, ja som una altra vegada davant de la Cala Bea i desfem el camí fins a la cala d’Oques.

Dificultat: Mitjana
Distància: 8 km
Durada: 3 hores
  • Cala d'Oques

    Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance