circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

XXVIII Festival de Danses Tradicionals

Com és habitual cada any, la ciutat de Tarragona rebrà dins el Festival de Danses tradicionals la visita de dues agrupacions de dansa i música que ens aproparan  una forma d’entendre la tradició. Una comunitat de l’Estat Espanyol com és Aragó i una altra també de Catalunya. Es tracten de l’Agrupación Folklórica Santa Cecilia (Osca, Aragó) i Ballets de Catalunya que seran acompanyades per L’Esbart Dansaire de Tarragona, l’entitat amfitriona i que fa aquest  festival amb l'objectiu de difondre les danses i les músiques tradicionals com a instrument d’un millor coneixement de les diferents cultures.

Enguany arribem a les 28 edicions i han passat per la nostra ciutat agrupacions de totes les autonomies de l’estat així com grups de França, Andorra, Sèrbia, Ucraïna, Turquia i Àustria.
Feia anys que no ens visitava un grup Aragonès i esperem que les danses i els cants, tan propers als nostres, siguin vistosos per al públic. També és la primera vegada que ens visita el grup Ballets de Catalunya, digne representant de les danses del nostre país en el seu estat més pur. Tots tres grups estaran acompanyats per música en viu pels grups Faktoria Folk en el cas del tarragonins, la rondalla i cantants de l’Agrupación Folklórica Santa Cecilia i pel grup De Soca Rel en el cas del grup Barceloní.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance