circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Concerts de Barraques. Rata & The Whiteys + Tesa + LTQNT + Mascarats + DJ Kuru

www.tarragona.cat

22.30 h, Inici dels Concerts de Barraques amb Rata & The Whiteys, un grup que camina a pas de hip-hop, balla ritmes soul i funk i juga i experimenta amb l'electrònica i els sintetitzadors. Amb tan sols un any de vida, aquest projecte ha estat present en festivals com el Nowa Reggae de Vilanova i la Geltrú, les jornades musicals a l'ermita d'Ulldecona, el festival Blackcelona o el festival internacional d'arts escèniques de carrer Fes+Chapeau. Tot això, juntament amb les lletres carregades de metàfores, referències i simbolismes, creen la perfecta simbiosi entre clàssic i modern.

23.45 h, Segueixen els Concerts de Barraques amb Tesa. Aquesta rapera d'Almussafes parteix de tres fonaments: arrels, feminisme i festa. Arrels, que ens parlen de la lluita i sentiment de poble, influència que es veu reflectida amb la inclusió d'instruments típics del folklore valencià com la dolçaina. El seu primer treball en solitari, Al-Tesa (2017), ha estat nominat als premis Ovidi com a millor disc de hip-hop i electrònica, al costat de grups com Zoo, Pupil·les i We Are Not Brothers.

1.15 h, Segueixen els Concerts de Barraques amb els LTQNT. La Tortuga Que Nunca Tuve és un grup que neix al Camp de Tarragona i que ens presenta un nou treball, amb una base de mestissatge entre el rap, el folk i la música electrònica. Al seu nou àlbum, Al carrer!, compta amb les col·laboracions de Roba Estesa i Elena Volpini. Hi trobarem referents compromesos com Ovidi Montllor i Maria Mercè Marçal, que lliguen amb la voluntat de criticar i transformar la comunitat.
2.30 h, Penúltim concert de Barraques 2018 amb Mascarats. Mascarats neix a la Sénia, terres de cruïlla, i incorpora músics de les Terres de l'Ebre i del nord del País Valencià. La seva essència és passar-s'ho bé a dalt i a baix de l'escenari i transmetre els seus ideals i preocupacions i les ganes de trencar amb tot allò que ens ofega.
3.45 h, Últims moments de Barraques 2018 amb DJ Kuru. Tot un clàssic de les nits de Barraques per tancar tres dies d'activitats, fins al final!

Organitzat per:
Col·lectiu Barraques

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance