circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

'Jane Eyre', de Charlotte Brontë

www.tarragona.cat

Adaptació: Anna Maria Ricart. Direcció: Carme Portaceli. Amb: Jordi Collet, Gabriela Flores,  Abel Folk,  Ariadna Gil,  Pepa López , Joan Negrié,  Magda Puig. Charlotte Brontë va escriure Jane Eyre el 1847. Signat sota el pseudònim masculí ?Currer Bell', el llibre, una crítica dels patrons victorians de gènere i de classe, es va convertir en una de les novel·les més valorades de la seva època.

Una obra romàntica on la lluita per la llibertat és l'impuls que guia la protagonista en un món on les dones no la podien assolir. També hi ha una gran història d'amor que només es podrà viure quan els dos protagonistes puguin relacionar-se d'igual a igual, quan l'amor no sigui una presó, sinó un acte de llibertat. Carme Portaceli situa l'acció en un espai intemporal, blanc, a sobre del qual es mostren projeccions espectaculars i la intervenció de música de piano i violoncel en directe.

Ariadna Gil dona vida a aquest personatge de la literatura universal acompanyada del versàtil i sòlid Abel Folk, que dona vida a Mr. Rochester. També cal destacar l'actuació del tarragoní Joan Negrié en aquest clàssic imprescindible, que ha estat adaptat al cinema per grans directors al llarg de la història.

Venda d'entrades:
A partir de l'1 d'octubre:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance