circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Visites nocturnes al Cementiri General de Reus

Serveis Funeraris Reus i Baix Camp organitza, un any més, el cicle de visites nocturnes al Cementiri General de Reus coincidint amb la proximitat de la celebració de Tots Sants i el Dia dels Difunts. Aquestes visites -per donar a conèixer el patrimoni del cementiri reusenc- es portaran a terme els dies 23, 24 i 25 d’aquest mes d'octubre i la companyia teatral La Gata Borda serà novament l’encarregada de dramatitzar aquesta activitat.

Les visites nocturnes, gratuïtes, obertes al públic, tenen com a finalitat divulgar l'important patrimoni del cementiri de la ciutat i donar a conèixer la seva riquesa històrico-artística. Aquest cicle de visites s'ha consolidat després de les diferents edicions -iniciades l’any 2009- obtenint des del primer dia, una molt bona acollida. Per aquest motiu, amb el pas dels anys, s'han incrementat el nombre de sessions fins a les tres actuals. Les visites que s'han programat enguany (dies 23, 24 i 25) tindran els següents horaris: a les 19:30 h, les 20:45 h i les 22:00 h.

Reserves telemàtiques
A diferència de les passades edicions, enguany, per poder accedir a les diverses sessions caldrà tramitar la corresponent invitació a través del web dels Serveis Funeraris Reus i Baix Camp (www.sfreus.cat). En aquest suport digital (a partir de les 12 hores del dia 18 d’octube) es podrà gestionar l’entrada que caldrà presentar (impresa o en suport mòbil) el dia de la visita, per poder accedir al recinte. En el moment de realitzar aquest tràmit, només es podran reservar fins a quatre invitacions per persona. El termini per poder fer la inscripció finalitzarà en el moment d’exhaurir les entrades.

El total de places disponibles pels 3 dies serà de 450.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance