circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Diada dels cantaires i excantaires

Un dels moments més emotius del 50è aniversari de la Coral Verge del Camí, amb la Diada dels cantaires i excantaires. Serà el diumenge dia 21 d’octubre, en què s’han preparat activitats per una jornada molt especial, per totes aquelles persones que durant els 50 anys d’existència de l’entitat han format part de la Coral Verge del Camí d'una manera més o menys activa, en un moment o un altre. 

La convocatòria serà a les 11:30 h quan, a la missa de diumenge al Santuari de la Mare de Déu del Camí, hi participarà la mateixa Coral sota la direcció de Núria Ortoneda. A més, la celebració es dedicarà al record dels membres de l’entitat ja absents. En acabar l’ofici s’oferirà un petit concert, on els excantaires que vulguin, hi són convidats a cantar de nou. Per acabar es farà una ofrena floral a la Mare de Déu del Camí i una gran fotografia de família. Es continuarà la celebració dels 50 anys amb un dinar de germanor al restaurant L’Orangerie de Clos Barenys, que ben segur s’allargarà fins al vespre. 

El petit concert que es farà el diumenge dia 21 és obert a tot el públic, serà una petita selecció del repertori de la Coral perquè tots aquells excantaires que ho desitgin puguin cantar. 
  • Ermita de la Mare de Déu del Camí

    Avinguda del Baix Camp, s/n

    Cambrils

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance