circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Conten els primers cristians... Fa 2018 anys, històries i creences anaven de bracet

CONTEN QUE ELS PRIMERS CRISTIANS... Fa 2018 anys, històries i creences anaven de bracet. Us convidem a conèixer-les”, continua aquest proper divendres 9 de novembre de 2018 a les 18:00h. a la biblioteca municipal de Creixell "BIBLIOCREIXELL".

Un dels programes que desenvolupa el Consell Comarcal del Tarragonès, des de fa anys, és el que apropa històries als nens i a les nenes, amb espectacles de formats ben diferents. Gràcies al patrocini de la Fundació Privada Mútua Catalana podem donar continuïtat a aquesta activitat, amb un nou cicle“Tardor de contes a les Biblioteques i Punts de lectura del Tarragonès” amb la participació de les biblioteques del Catllar, Roda de Berà, els Pallaresos, la Nou de Gaià, Salomó, la Canonja, Creixell, Perafort, Vilallonga del Camp i Torredembarra.
 
La FPMC, durant aquest mes de novembre, té previst celebrar el 4t Congrés Internacional d’Arqueologia Clàssica i Món Antic, el tema central del qual serà “El Cristianisme en l’Antiguitat tardana. Noves perspectives”. Com venim fent cada dos anys quan es celebra el Congrés Internacional, hem volgut que l’eix temàtic de la tardor de contes sigui el mateix “Conten els primers cristians... Fa 2018 anys, històries i creences anaven de bracet.”
 
El cicle el faran tres contacontes: la Rat Cebrián, l’Agustí Farré i la Karme González, tenen una llarga trajectòria al món de les biblioteques, l’ensenyament i les arts escèniques, per tant, saben molt bé què es fa a les biblioteques i els continguts que poden agradar i enriquir als infants. Tots tres, des de la seva perspectiva i de la seva manera personal d’explicar contes, ens aproparan històries i emocions. La Rat “Al final de l’Imperi romà, quan era arriscat voler ser cristià”; l’Agus “Els primers cristians” i  la Karme “Pedreta a pedreta s’explica una bona historieta

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance