circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Fira de Halloween de Tarragona

Els amants de les bruixes, la màgia, l’esoterisme i els misteris tindran l’ocasió de viure en un ambient ple de tots aquests elements a la Fira Halloween que es durà a terme del 16 al 18 de novembre als jardins del Camp de Mart de Tarragona.
Seran tres dies plens de sorpreses i moltes emocions terrorífiques, amb la presència de moltes parades que oferiran als assistents tot tipus de productes. S’hi podran comprar objecte de decoració, regals per a la llar, roba i complements, bijuteria, productes d’alimentació artesans i moltes altres coses. Per als qui vulguin saber el seu futur, hi haurà moltes sorpreses i espais preparats.
Com a complement a la presència de les parades, el públic gaudirà d’un calendari d’activitats molt diverses. El divendres dia 16, a les 19.30h, l’arpa de Sergius oferirà una actuació plena de terror i emoció. El dissabte dia 17 al migdia, a les 12.00h, el so de la batucada Els Engrescats recorrerà tot l’espai de la Fira Halloween i al vespre, a les 19.30h, serà el moment per l’aparador encantat i de terror magnífic.
El diumenge dia 18, la música dels Soul Man Quartet salvarà les ànimes dels presents amb ritmes coneguts i que s’enganxen. I a les 18.30h arribarà la màgia terrorífica amb el Mag Pell.
Durant els tres dies de la Fira, hi haurà també jocs de fusta tradicionals i un photocall per immortalitzar el moment. L’entrada a la Fira Halloween serà gratuïta i l’activitat és oberta a tots els públics.    
  • Jardins del Camp de Mart

    Av. Catalunya, s/n

    Tarragona

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance