circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

TEATRE DE FESTA MAJOR, 'EL TRÀMIT'

La comèdia més marciana arriba divendres a Cambrils

L’obra de teatre de Festa Major es diu “El Tràmit” i té un repartiment de luxe 
 
David Bagés, Àlex Casanovas, Mònica Glaenzel, Susana Garachana, Manel Sans i Xavier Serrano pujaran a l’escenari del Palau Municipal 
 
Les entrades anticipades es poden comprar per 5 euros al Patronat Municipal de Turisme i al Centre Cultural 
 
La comèdia més marciana de la temporada arribarà divendres, 7 de desembre, a les 21:30 hores, al Palau Municipal d’Esports de Cambrils, en el marc del programa de la Festa Major de la Immaculada. Les entrades (sense numerar) es poden comprar per 5 euros al Patronat Municipal de Turisme de 9 a 14 hores, al Centre Cultural de 15 a 22 hores o a taquilla el mateix dia de l'espectacle una hora abans.
Aquesta obra de teatre esbojarrada i enginyosa on res és el que sembla està produïda per Green Lemon i compta amb un elenc de luxe format pels actors i actrius David Bagés, Àlex Casanovas, Mònica Glaenzel, Susana Garachana, Manel Sans i Xavier Serrano. 
“Él Tràmit”, escrita per Fernando Trías de Bes i dirigida per Martí Torras, és una comèdia d’humor negre que ens parla de corrupció amb un to realista i un fons de crítica social. Com valorar l’èxit de una societat quan la corrupció és generalitzada i es transforma en una forma de vida?
L’obra, que reflexiona sobre els límits de l’ambició, ens parla també de la poca privadesa i seguretat de les noves tecnologies, de com fem visible la nostra vida a través dels telèfons mòbils facilitant que ho sàpiguen absolutament tot sobre nosaltres. 
Sinopsi
Per quants diners callaries un secret d’estat? Tres científics -un físic, una psicòloga i un metge- són citats en unes dependències secretes de l’estat per una Unitat d’Intel·ligència amb l’objectiu d’elaborar un insòlit peritatge a canvi de 2.000€. Les autoritats els comuniquen que han trobat un extraterrestre i els tres científics hauran d’interrogar-lo per dictaminar si realment ho és.

L’obra és l’interrogatori en temps real dels tres científics a l’extraterrestre, que té aparença humana. Poc a poc anirem descobrint que el que veiem no és el que creiem veure.
 
  • Palau Municipal d'Esports

    Pl. Ajuntament, 1

    Cambrils

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance