circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Mercat de Nadal i Fira d'Artesans de Vic

Del 6 al 9 de desembre els carrers del centre històric de Vic tornaran un any més a l'època medieval. Durant 4 dies, la ciutat es converteix en el marc idoni per recrear l'època medieval amb expositors repartits per tot el nucli antic de la ciutat amb una oferta àmplia i variada: articles de decoració, joieria, cremes, herbes medicinals, complements de roba, embotits, formatges, pastisseria, conserves, i xocolates, entre d'altres productes. 

Al Mercat Medieval també hi ha nombrosos llocs per menjar i tavernes. Hi trobareu crepes, pernil a la brasa, entrepans, botifarra, pop, pastisseria artesanal o embotits, entre molts dels productes que s'hi ofereixen. 

Pel què fa a l'oferta cultural, la representació de L'Assalt de l'Altarriba tornarà a endinsar-nos en una història basada en uns fets històrics que van passar a Vic al segle XV, on no hi falta l'amor, l'odi, la traïció i la sang! Hi participen més de 40 actors i s'escenifica a partir d'un recorregut per espais emblemàtics de la ciutat. 

L'oferta comercial i cultural del Mercat Medieval es complementa amb múltiples activitats lúdiques de tot tipus i per a totes les edats activitats infantils, música, balls i els espectacles de carrer omplen durant aquests dies els carrers el centre de Vic i contribueixen, de manera definitiva, a transportar-nos al passat. A banda del seu valor artístic, creen l'atmosfera adequada per imaginar com celebraven les festes els ciutadans d'aquells temps. 

La recreació dels oficis medievals és ja un clàssic del Mercat amb parades i demostracions de mestres artesans; com ho és també l'exhibició d'aus rapinyaires com àguiles, falcons, voltors i mussols.

Fira d'Artesans:
Les voltes de la Plaça Major de Vic acullen la Fira d'Artesans de Nadal, una fira que compta amb més de 40 expositors que comercialitzen peces elaborades exclusivament de forma artesanal. S'hi poden trobar productes molt diversos com encens, teixits, sabons naturals, plata treballada, vidre, peces de fusta, cuir, detalls amb flors seques, etc. 

La data d'inici coincideix amb la celebració del Mercat Medieval de Vic i, posteriorment, la fira es torna a instal·lar a sota les voltes durant les festes de Nadal. Un esdeveniment que, sens dubte, convida a viure l'esperit nadalenc de la ciutat. Durant els dies del Mercat Medieval, a la tradicional Fira d'Artesans i també a la Plaça Major, s'hi afegeix una Fira de Brocanters.

Horaris de fira:
Dies 6, 7, 9, 16, 23 i 24 de desembre i 2, 3 i 4 de gener:
De 10.00h a 21.00h
Dies 8, 15 i 22 de desembre:
De 17.00h a 21.00h

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance