circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Fira de Nadal d'Altafulla

Edu Virgili

La plaça de l’Església acollirà una àmplia mostra de parades i diferents activitats adreçades al públic com balls, cantades, tallers i concerts.

Enguany, la Fira de Nadal d'Altafulla se celebrarà del 7 al 9 de desembre a la plaça de l’Església. Durant les jornades del divendres i el dissabte, l’horari d’obertura de la mostra serà de 18 a 21h, mentre que el diumenge es podrà visitar d’11h a 14h. Hi participaran més d’una vintena de parades amb articles i productes de tot tipus amb motius nadalencs.
 
Més enllà de la fira, la mostra compta amb diferents activitats en què destaca especialment l’animació de ball en línia amb música i cançons nadalenques, a càrrec de l'Ateneu de Dones d'Altafulla, que tindrà lloc el divendres 7 a les 19:00h; la Cantada de Nadales a càrrec de la Coral Nous Rebrots, dissabte 8 a les 19:30h; el taller de manualitats del Col·lectiu d'Artesans, que es desenvoluparà el diumenge 9, d’11 a 14h, i les Nadales, interpretades pel Grup d'Arpes de l'Escola Municipal de Música d’Altafulla, també el diumenge 9, a les 12:30h.
 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance