circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

La mirada violeta de Meritxell Gené i Aina Torres al festival Barnasants a Altafulla

La mirada violeta de Meritxell Gené i Aina Torres, aquest dimecres en el festival Barnasants a Altafulla.
La cantautora Meritxell Gené i la poeta i escriptora Aina Torres seran les encarregades de retratar dues escriptores fonamentals de la literatura catalana com són Maria-Mercè Marçal i Montserrat Roig.

El Pati d’Armes del Castell d’Altafulla esconvertirà demà dimecres 6 de març, a partir de les 19:30 h, en el nou escenaridel festival Barnasants a Altafulla, arran de les obres que s’estan duent a termea La Violeta. La cantautora Meritxell Gené i la poeta i escriptora Aina Torres seran les encarregades de retratar dues escriptores fonamentals de la literatura catalana com són Maria-Mercè Marçal i Montserrat Roig. Ho faran através d’un espectacle poeticomusical teatralitzat que porta per títol “Lamirada Violeta. Marçal i Roig”.

Les artistes donaran resposta a través de la interpretació a preguntes com qui eren Maria-Mercè Marçal i Montserrat Roig, per què van escriure o com les va condicionar el fet de ser dones. Cançons, poemes, diàlegs, reflexions i objectes que ens faran submergir en el món de les dues escriptores. Un homenatge a les dones de mirada violeta i que, s’emmarcarà també, dintre de laprogramació del Dia Internacional de la Dona a Altafulla que està enllestint la regidoria de Polítiques de Gènere pel 8 de març.

L’entrada té un preu de 5 € i es podrà adquirir directament a taquilla el mateix dia del concert, a l'Oficina de Turisme de la plaça dels Vents, als dispositius Infotactile i per internet a https://ajuntamentaltafulla.sacatuentrada.es

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance