circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Vins i Caves Vives Ambròs

Al petit municipi de Montferri trobareu l’empresa Vives Ambròs, hereva de la tradició vitivinícola de la família Vives de Ca l’Ambròs, que es remunta a cinc segles enrere. El 1969, Lluís Vives va remodelar la bodega, excavant els cups de cairons per elaborar vins per a base cava i comprant maquinària nova, en acer inoxidable, per al premsat del raïm.
 
Posteriorment els fills, llicenciats en enologia, començaren un procés experimental d’embotellat de cava, mentre treballaven i aprenien en bodegues de la Champagne francesa, de Califòrnia i de la regió del Cava. Finalment, s’instal·laren a l’edifici situat a la plaça Major de Montferri, que reformaren a consciència per convertir en una cava.
 
Avui ofereixen un cava artesanal de llargues criances i amb una aposta per una producció reduïda i acurada, inclosa dins la marca col·lectiva «AC Fet a l’Alt Camp producció artesana». Aposten per el mercat més proper, fins i tot personalitzant etiquetes per a empreses o esdeveniments.
 
Aquest arrelament a la terra queda reflectit també en la col·lecció de plaques amb motius dels racons de Montferri, de la mà de l’artista local Adolf Iglesias, que ens apropen a les tradicions més autòctones. Una altra és amb motius de la capital del Tarragonès, ja que ha estat durant cinc anys consecutius el cava de les festes de Sant Magí i de les de Santa Tecla de Tarragona.
 
Possibilitat de visitar la cava amb tast inclòs, i també de fer comandes directament des de casa.

Web
http://www.cava-vivesambros.com/
 
  • Vins i Caves Vives Ambròs

    Carrer Major 39

    Montferri

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance