circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Trobada de dones del Baix Camp

Organitza: Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i el Grup de Dones Blanca d’Anjou de l’Hospitalet de l’Infant

L’Hospitalet de l’Infant acollirà la Trobada de Dones que anualment promou la Federació de Dones del Baix Camp. En aquest esdeveniment, és previst que hi participen més de 200 dones d’una quinzena d’entitats diferents de la comarca.

Aquest grup arribarà al poble cap a les 10 h i serà rebut per la regidora de Cultura, Núria Ortiz, al Teatre Auditori, on podran veure un vídeo promocional dels atractius turístics del municipi i prendre un esmorzar. Posteriorment, les participants, distribuïdes en diferents grups, podran veure el Centre de visitants de l’Hospital del Coll de Balaguer, l’espai museogràfic situat dins dels murs de l’antic hospital fortalesa, fundat per l’ l’infant Pere d’Aragó l’any 1344 i declarat Bé Cultural d’Interès Nacional (BCIN); i també les instal·lacions de la Casa de Cultura Blanca d’Anjou, que alberguen els estudis de la ràdio i la televisió municipals, el Casal d’Entitats i l’Espai Jove. En aquest equipament cultural hi podran visitar, a més, una exposició de pintura del Grup de Dones Blanca d’Anjou.

Una altra de les activitats que s’han programat per a la jornada són viatges en el trenet turístic, que farà un tomb per l’Hospitalet de l’Infant per donar-los a conèixer alguns dels punts més emblemàtics del poble.

Per últim, tindrà lloc el dinar de germanor, amb els parlaments commemoratius a càrrec de l’alcalde, Alfons Garcia; i de representants de la Federació de Dones i del Consell Comarcal del Baix Camp i de l’Institut Català de les Dones; i amb l’actuació de la Brigitta Lamoure.

Les dones interessades a participar en aquesta Trobada poden apuntar-s’hi fins al 15 d’abril a les entitats de dones dels seus respectius municipis. Les dones de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, en concret, han d’adreçar-se al Grup de Dones Blanca d’Anjou (649 25 78 20 i 628 923 078), que té la seu a la Casa de Cultura Blanca d’Anjou. Per prendre part en aquesta jornada, no cal que siguin sòcies de l’entitat.
  • Teatre auditori de l'Hospitalet de l'Infant

    C/ Ramon Berenguer IV, 2

    Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance