circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

FSLP2019 | Concert: Ju + Petites Grans Coses

www.tarragona.cat

FESTIVAL SOTA LA PALMERA #FSLP2019 
Dv. 12 de juliol (22 h) / Música / Espai Jove La Palmera / Gratuït / Totes les edats
La jove osonenca Ju ve carregada d'energia per presentar-nos el seu segon disc anomenat "Bandera Blanca". Un disc de caire social i reivindicatiu, que representa un gran pas endavant amb la seva proposta allunyada dels corrents que han marcat les darreres tendències musicals i que de ben segur estarà en boca de tothom en els pròxims mesos. L'agost de 2016 va publicar el seu primer disc "El Món es Mou", i el 2017 obté el Premi Èxit com a finalista al concurs Sona9. Amb el videoclip del single "Temps", Ju acumula més de 20.000 visualitzacions a Youtube. Ju porta el disc als escenaris en format banda, on es port captar tota l'energia d'una artista jove i compromesa, que ve del món del teatre i la dansa, i que irromp amb força dins l'escena catalana amb una proposta musical que, en paraules de l'artista, és "una guspira de llum".
Paraules, melodies i cançons. Moments, imatges i sentiments. Petites Grans Coses. Des de diferents punts del Camp de Tarragona s'han teixit complicitats i s'han buscat bons moments perquè l'Anna Cusell torni als escenaris del pop/rock. Juntament amb el compositor i guitarrista Toni Martínez Ballesté (company de l'Anna a la Tarambanda), el Ramon Bosch (baix), el Xavi Flores (bateria) i el Jaume Martínez (teclats), presenten unes cançons pensades per funcionar tant en format de duet acústic o com en banda de pop. La sensibilitat d'una paraula, els calfreds que produeix un so i les diferents atmosferes del seu pop rock et porten de viatge. El trajecte pot ser dur, i el destí dolç. El trajecte pot ser com un massatge als peus, però el destí com un cop de puny a l'estómac. Veniu amb nosaltres?

Organitzat per:
TarragonaJove
  • Espai Jove La Palmera

    Pl. Imperial Tarraco

    Tarragona

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance