circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

FSLP2019 | Concert: María José Llergo + Lídia Giráldez

www.tarragona.cat

FESTIVAL SOTA LA PALMERA #FSLP2019 
Ds. 13 de juliol (22 h) / Música / Espai Jove La Palmera / Gratuït / Totes les edats
Hi ha moltes formes de renovar el flamenc: es pot fer amb el contingut o es pot fer amb la forma. María José Llergo està en el segon grup. Va néixer a Pozoblanco (Còrdova) fa 24 anys, però viu al barri de Gràcia de Barcelona; va aprendre a cantar al camp amb el seu avi Pep, però va estudiar violí fins als 18 anys i, com qualsevol noia de la seva edat, llueix xandall, septumal nas i ungles de gel però també mantó negre de Manila i els ors de la seva família. Tot i que ha crescut en el segle XXI, segueix cantant sobre "l'amor, la tristesa i la incomprensió "com van fer els seus avantpassats, amb la mateixa veritat. I com ells, i potser també com alguns de la seva generació, és esmunyedissa: tot just un parell o tres de cançons, potser algun poema, publicades en YouTube, sent una d'elles la màgica Nena de les Dunes. No cal intentar capturar-la. Cal no intentar entendre-la. Només cal escoltar la seva veritat. Seleccionada recentment al TOP3 d'artistes IMPRESCINDIBLES DEL 2019 per Youtube, de moment, es troba preparant el que serà el seu primer disc, del que tan sols se sap que ha tret un primer single aquest 2019. I una gira que la portat a esdeveniments de renom com el Primavera Sound.
Lídia Giráldez és una flamant "cantaora" tarragonina que ha mostrat la seva valuosa veu i poder hipnòtic. El seu espectacle parla, juga i experimenta a través del flamenc i la música. Un viatge diferent i elegant "por los palos" del flamenc més tradicional vehiculat a través d'una veu del tot captivadora.

Organitzat per:
TarragonaJove
  • Espai Jove La Palmera

    Pl. Imperial Tarraco

    Tarragona

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance