circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Arriba la Nit de bruixes d'Altafulla

Altafulla celebra una nova edició de la 'Nit de bruixes'. La mostra esotèrica d’enguany reedita un cartell marcat per les parades del mercat, xerrades, exposicions, rituals, tarots, tallers, bon menjar i músicaOrganitza: Ajuntament d'Altafulla.

La gran novetat de l’edició d’aquest 2019 és l’estrena d’un espectacle de carrer itinerant que fusiona el teatre i el clown. En aquest sentit, l’actor i showman Martí Olalla trencarà l’estereotip de la bruixa lletja i dolenta per apropar als vilatans i turistes la seva cara més amable.
 
El ritual d’inauguració serà l’encarregat de donar el tret de sortida a la festivitat, el divendres a les 20:00h. El seguiran la conferència ‘Misteris de Tarragona’ de Sebastià d’Arbó (20:30h.); l’actuació ‘Keep Calm Duet Bastiani/Garcia’ (21:00h.); i el ‘Chi Kung Tarot’ d’Eva Maria Cabrera (23:00h.).
 
El dissabte serà el torn del col·loqui ‘La màgia de les espelmes’, a càrrec de Jose Luis Nuag (19:00h.); de l’actuació dels Gegants d’Altafulla (19:30h.); del ‘Tarot Fàcil’ de Maria del Mar Tort (20:30h.); i de la xerrada ‘Les regressions a vides passades’, de la mà de Jaume Bordas (22:30h.). El punt i final el posarà el ritual de clausura per la prosperitat, a càrrec de Maria del Mar Tort (00.00h.). 
 
Durant els dos dies que s’allargarà la mostra, a més, el Museu Etnogràfic també obrirà les seves portes al públic, en horari de 18:00h. a 21:00h. I paral·lelament, el diumenge també romandrà obert, d’11:00h. a 13:30h. Un espai, la pallissa de l’Era del Senyor, en què durant tot el cap de setmana també s’hi podrà veure l’Exposició Col·lectiva del Cercle Artístic d’Altafulla, així com la també ja tradicional mostra fotogràfica d’aquestes dates ‘Pell de bruixa’, obra de Joan Casas.
 
Per la seva banda el Cineclub Altafulla Link també se sumarà al programa en el marc del seu desè aniversari. Tant divendres com dissabte, de 18:30h. a 20:00h. convidarà els visitants a disfressar-se, aprendre’s un guió i rodar una escena de pel·lícula.
 
 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance