circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Jornada Tarracolúdica de Sant Joan

www.tarragona.cat

Aprofitant la proximitat de la Festa de Sant Joan, el Club Diògenes de Tarragona proposa fer partides de jocs de taula senzills, amb temàtica festiva i diversió, aptes per jugar en família o entre amics al carrer. Activitat per a adults o menors acompanyats dels seus pares o responsables legals.
El menú de jocs per la revetlla és:
APERITIU:
  • Unes "banderilles". Jugant a 5 Pepinos (de l'editorial Edge), on hauràs de jugar les teves cartes procurant no quedar-te amb més cogombres que la resta
PLATS PRINCIPALS:
  • Sushi japonès. Jugant a tot un clàssic: el Sushi Go (de l'editorial Devir). Fes la millor combinació possible amb wasabis, nigiris o sashimis per a obtenir el màxim de punts.
  • Calçots del Camp de Tarragona. Jugant a Calçotada Wars (de l'editorial Catalan Games). Prepara ràpid els teus calçots abans no et prenguin els ingredients. Amb el menjar no s'hi juga!
  • Paella valenciana. Jugant a La Fallera Calavera (d'Enric Aguilar). La baralla de cartes més surrealista amb que mai t'has pogut trobar. Seràs capaç de ser el primer a reunir tots els ingredients que cal per preparar una autèntica paella?
POSTRES:
  • Macedònia de jocs, amb molts altres títols procedents de la col·lecció de la nostra ludoteca com El luchador y Port Royale de la editorial Masqueoca, El Robo del Siglo de la editorial Eclipse, Spoilers de Zacatrus i altres jocs cortesia de la llibreria Drakkar!
I entre joc i joc que no hi falti la pólvora ni els focs d'artifici. Jugant a Hanabi (de l'editorial Asmodée), entre tots els jugadors heu d'aconseguir fer el millor castell de focs possible, però sense saber de quines cartes disposes.
Pots tastar tots els plats i repetir tantes vegades com vulguis.

Organitzat per:
Associació Ludicocultural Club Diògenes de Tarragona

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance