circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Concert de Pupil·les i Fetitxe 13

www.tarragona.cat

FESTIVAL SOTA LA PALMERA #FSLP2019 
Pupil·les neixen a València el 2014. Amb un missatge feminista i reivindicatiu pretenen consolidar-se en un panorama que reclama a crits la feminització dels escenaris. Natàlia, Mireia i Joan són l'ànima d'aquest projecte on el rap electrònic és l'estil predominant a les seves cançons. Després dels treballs "Bruixes de dol" i "Les Silenciades", al 2018 ens van presentar dos cançons noves: "Colps de puny" i "V", una oda a la vagina, que va posar títol a la gira. La darrera cançó publicada és "Cita previa". El darrer any, amb "V tour", van ser presents al País Valencià, Catalunya, Andalucia, Illes Balears, Castella i Lleó? Aquest 2019, amb noves cançons, ompliran els festivals i festes del seu rap electrònic feminista.
Fetitxe 13 és un projecte musical que neix el 2009 de la mà de Zime, àlies de Joël Prieto Prats, ànima inquieta com poques, MC i activista en pro del hip-hop i la difusió de la contracultura, comunicador i escriptor en constant aprenentatge. Des de nen demostra tenir una sensibilitat especial i una profunda passió per tot allò artístic, especialment per la pintura i la literatura. Àvid lector, comença a escriure alguns poemes i textos en prosa des de molt petit. Fetitxe 13 és una crítica a la mitificació absurda de les estrelles de la música, al món del mainstream i la seva falta de fons i contingut. A un sistema que tracta de minvar la força de tot moviment artístic, ja sigui criminalitzant o comercialitzant. A una indústria que tracta als músics com a mers objectes de consum. Una reivindicació de l'artista com a ésser despert i pensant, remant contra corrent i en constant evolució, sempre intentant aportar alguna cosa profunda entre tanta banalitat. Però també una oda irònica de la mala sort, una crida a no fer cas les supersticions, a confiar en el teu potencial, a creure i crear el teu propi camí. A treure el millor de tu mateix.
Com a Fetitxe 13 ha publicat quatre treballs d'estudi: "Abans de morir jo decideixo què m'espera" (2011), "Abans de morir jo decideixo què m'espera Remixes" (2013), "This is Tarrako" (2013-2014) i "This is Tarrako Vol. II" (2014-2015). Ha realitzat més de 100 concerts per la península ibèrica, guanyant diversos premis en certàmens musicals com Reussona (2n premi el 2010), DO Tarragona (Premi PartyTura PartyTecla al millor grup de menys de 30 anys el 2011), Vinebresona (1r premi en 2012) i Track (3r premi en 2012). L'escenari és un dels punts forts del grup, quedant palesa la seva gran capacitat per connectar amb el públic i fer-lo partícip de l'espectacle. Destaquen les seves habilitats líriques i els seus jocs de paraules, les seves lletres plenes d'enginy, consciència i compromís social, el seu tracte místic i humanista de certs temes i el seu notori talent per a la improvisació.

Organitzat per:
TarragonaJove
  • Espai Jove La Palmera

    Pl. Imperial Tarraco

    Tarragona

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance