circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Concert Jove

Imatge del cartell

Concert Jove amb els grups:

00:00h LAGRIMAS DE SANGRE
01:45h SMOKING SOULS
03:30h PLAN B vs MONKA

Smoking Souls neix l'any 2010 a Pego, són representants d'una generació de joves que des de menuts han explorat els territoris ocults de la música. Joves crescuts als temps de la incertesa però que l'han après a guanyar-la a colp de cançó. Ho han mamat als paisatges de la seua Marina Alta. La terra en què han germinat bona part de l'escena musical del País Valencià.
Ara amb “Cendra i Or” presenta el seu últim treball d'estudi. Onze cançons on el grup demostra el que ja venia oferint amb un so de murs de guitarres acompanyades per un ritme contundent envoltat d'una veu càlida, no obstant busca nous horitzons cap a sonoritats més fresques i nous ritmes i experimentacions.
 
Lágrimas de Sangre, és una banda de rap combatiu, que beu d’estils més enllà del hip-hop, com es el rock i el reggae, allunyant-se dels tòpics d’herència nord americana. Lágrimas de Sangre sens dubte va ser la sorpresa del 2017, qui després d’una exitosa gira de sales amb uns números dignes d’un cap de cartell. LDS va obrir un 2018 amb una agenda carregada de concerts convertint-se en un dels grups més sol·licitats del circuit de festivals amb un any de traca.

Punt lila, és un espai d’informació i sensibilització a tota la població, també facilita assessorament i/o acompanyament a qualsevol persona que visualitzi o pateixi una agressió masclista i/o LGTBIfòbica, entenent per aquestes qualsevol forma de manifestació; assetjament, humiliacions, insults, etc.
 
  • Avinguda dels Països Catalans

    El Morell

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance