circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Master Classes

Marco Tamayo, Cuba

Biografia

El guitarrista cubà amb nacionalitat austríaca, aclamat com “Il Re della Chitarra” per el diari italià L’Stampa, es guanyador d’importants concursos Internacionales com el Michelle Pittaluga, Citá di Alessandria, a Itàlia, Andrés Segovia a España, N. Koshkin-Primer Concurs Internacional de Rust, a Àustria, Concurs Leo Brouwer-Internacional de la Habana, a Cuba, etc. Ha interpretat com solista amb orquestres i directors molt reconeguts en tot el mon i es una figura líder en la guitarra clàssica tant com concertista al igual que com mestre.

Marco Tamayo es professor en la Universitat Mozarteum de las Artes en Salzburg, es professor en el Landeskonservatorium en Klagenfurt, ambos en Àustria. També es professor invitat en la Acadèmia de Música de Gdansk, Polònia, i ha sigut professor de la Universitat de Sydney a Austràlia. El seu llibre titulat “Principios Esenciales para la interpretación en la guitarra clásica” ha fet un canvi a l’enfoqui sobre l’instrument i la seva ensenyança en tot el mon. Els seus estudiants gaudeixin d’una carrera internacional. Marco Tamayo es director artístic del concurs Michelle Pittaluga a Alessandria, Itàlia, es també ciutadà d’honor de la ciutat de Alessandria y Solero, d’Italia.

El duet de guitarra clàssica Tamayo-Montesinos neix de la base de la música i l’amor. Ambos solistes coneguts, gaudeixin tocant junts i ens recorden el que F. Chopin manifesto: “La guitarra es el instrument mas hermoso. Tal vez más bello que una guitarra: dos guitarras” El públic escoltarà en viu obres originals i transcripcions plenes de virtuosisme, diversió i el “bel canto”.
  • Sala Bonet Castellana (l'Hospitalet)

    Ramon Berenguer IV, 2

    Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa
  • Horari

    10:00 h a 14:00 h i 16:00 a 18:00 h

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance